2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 225 پست
از این نظر که دختر و پسر دارن باهم حرف میزنن دعواشونم نشده سر این که اینجا نی نی سایته و مخصوص خانما ...

تندرو ها خوابن 🤣

البته اصولا باید اینجوری باشه دیگه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

وااای دقیقااااا من جیغ بنفش میزدم زیر آب بعدش هم سرماخوردم سریع برگشتم به آب خیلی گرمه خودمدرک نمیکن ...

تو منی یا من توام 😂😂

همون منم میخاستم پز بدم هااا منم میتونم دوش اب سرد بگیرماااا ولی دیدم فقط حرفی میتونم🤣🤣🤣🤦♀️

دقیقا بعد حموم خواب میچسبه بری زیر پتو بعدش لالا😁ن اینکه پاشی بری ددرو دودور والا🤧

*◄থৣ هنوز همونم یـڪم مبتلاتر هنوز همونے یـڪم بــے و؋ـاترـ٨ـﮩـ۸ـﮩ 💖থৣ►

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ماهم فراری ایم از این دسته افراد که همچیو جنسی میبینن من موندم دیگه بارداریو چرا واقعا الحق که از فض ...

نه ربط نداره به این

بعضیا روشون نمیشه که از بارداری و مشکلات و خستگی های منحصر بفرد خانم ها پیش اقایون صحبت کنن یا اینکه تجربه بد دارن که صحبت کرده و فهمیده نشده و درک نشده که خب زیاد پیش میاد مثل همین خونه داری و کارهای خونه که میگن دو سه ساعته تمومه😑

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

مسئله اینجاست نمیخورم

عه چه جالب !

دوباره برو پیش روانپزشک

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

خسته نباشییی امیدوارم همیشه موفق باشی و نتیجه خستگیاتو ببینی وایب تاپیکت خوبه

مرسی همچنین لطف دارین

از این نظر که دختر و پسر دارن باهم حرف میزنن دعواشونم نشده سر این که اینجا نی نی سایته و مخصوص خانما ...

من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂

ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته میشه و خواستم انسانیت به خرج بدم

دوما این کاربر قبلا تو زمینه کنکور کمک کرده بود بهم، زشت بودم بیام هیت بدم😂😂😂

تو بذار پای رودربایستی

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

متاسفانه کار اداریش رو من انجام نمیدم اونا دیگه شرکت میکنه من قسمت فنی کارو به عهده دارم وقتایی ک می ...

خداروشکر

امیدوارم بخاطر این کار خیر کلی برکت بیاد تو رزق وروزیتون

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

نه ربط نداره به اینبعضیا روشون نمیشه که از بارداری و مشکلات و خستگی های منحصر بفرد خانم ها پیش اقایو ...

اینم حرفیه . . . موافقم

اشکال نداره.اقایون هم میتونن نی نی سایتی باشن و اظهار نظر کنن.

عه چه جالب ! دوباره برو پیش روانپزشک

پدر مادرم مخالف ان

میگن سالم سالمی

بهونه است که زندگی نکنی !

منم بی خیال شدم . البته شاید تراپی برم دوباره ، گرچه صرفا حرف زدنه

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝