2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 225 پست
کار خونه برا من عذاب الهیه ترجیح میدم 48ساعت بیرون کار کنم دوتا بشقاب تو خونه نشورم

عیب نداره وقتی خواستی ازدواج کنی با ی نفر باش ک اون حداقل علاقه داشته باشه من اینجوریم ک خونم برق میزنه از تمیزی 😅

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

خدا کنه خستگی هامون از کار باشه فقط

دقیقا ایشالا

خستگیای دیگه از ساعت 12 شب شروع میشن متاسفانه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیمانکارم بعضی وقتا پیش میاد میبینی سی ساعتم مجبور بودم بمونم اگه کار نمیکردیم دیگه زحمت یه ماهمون ب ...

خسته نباشید

خداروشکر از درآمدش راضی هستید

کارمند خانم برای کار اداری خواستین بگین البته فقط ۸ ساعت با مزایای زیااد😅

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

اون خانم باردار که از لگد زدن بچه نمیتونست بخوابه😍ریپلی کردم ولی خب این سایت همیشه خدا مشکل داره

نه فکر کردن من خانمم بعد که متوجه شدن ، پاک کردن

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

آهان 😂😂😂😂فکر کردم با استارتری 😂😂گفتم بگم که آقاست

خخخ یکم دیر متوجه شدم ولی خب پاک کردم مرسی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

عیب نداره وقتی خواستی ازدواج کنی با ی نفر باش ک اون حداقل علاقه داشته باشه من اینجوریم ک خونم برق می ...

اره باید جزو اولین و مهمترین معیارم باشه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

میتونین بچه رو بزارین پیش قوم شوهر ، هم از دستشون راحت شین هم یه سفر دوتایی بعد مدتها

اخه قوم شوهری با ما میان آخه کی بچه پیش فعال فضول میخواد حرفی میزنی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

شیفت چند ساعته؟

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

من بودم نمی دونستم اصلا بحث ب من بی ربطه سریع پاک کردم پیامارو

نه گلم بی ربط نیست

درمورد بیخوابی و خستگیه

شما مهمترین خستگی دنیا رو دارید مامانی😍

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

اخه قوم شوهری با ما میان آخه کی بچه پیش فعال فضول میخواد حرفی میزنی

دیگه من تا اینجاش بلد بودم ، باقیش با شما 😂

منم بیشتر مواقع بی حال و خستم علاوه بر درس خوندن ،داخل مهمونیا ،خرید کردن ....بی حوصله ام و حتی به ز ...

احتمالا اختلالات هورمونی یا عصبی داری