2777
2789
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 225 پست
آهان 😂😂😂😂فکر کردم با استارتری 😂😂گفتم بگم که آقاست

میشناسمشون😅😅

نه آقا بخواد خستگی بارداری رو تجربه کنه کل دنیا رو بهم میریزه نه فقط سایت رو

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

8

😶🌫️🤒

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فکر کردن من خانمم بعد که متوجه شدن ، پاک کردن

امان از جامعه آقایون ،چه کارهایی کردن که ما خانم ها در واقعیت و مجازی فراری شدیم ازشون

توبه کنید و آدم درستی بشید 😅

وای وای ، دسخوش پسر ، درعوض درآمدش خوبه هاا 😁😁

آره خداروشکر اینجور موقع ها ک تحت فشارم ساعتی ده تومنم میگیرم دیگه میارزه به سختیاش همین ک کسی نیس بهم بگه کی میخوابی کی بیدار میشی چیکار میکنی چیکار نمیکنی به دنیا میارزه متنفرم از اینکه سر ساعت برم سر ساعت مشخص تعطیل بشم فک میکنم اینجوری زندگی مث ربات بشی ک کوکی بری سر کار و بیای باز همون چرخه مثلا میبینی یه هفته مشغول کارم بعد دوهفته باز تایم ازاد دارم میتونم برم میتونم نرم خیلی خوبه شغل ازاد

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

چرا نامرد 🥴اصن تقصیر منه دلسوزانه ویزیت کردم

خانم دکتر مردها بهشون خود دکتر دارو بده باز معتقدن کارشون با داروهای مادر درست میکنه خوب میشه دکتر هیچی بدبختی درس خونده 😂😂

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

آره خداروشکر اینجور موقع ها ک تحت فشارم ساعتی ده تومنم میگیرم دیگه میارزه به سختیاش همین ک کسی نیس ب ...

ایوللل ، حیف خوشت نمیاد وگرنه میگفتم بیا جامونو عوض کنیم 😂

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

دیگه من تا اینجاش بلد بودم ، باقیش با شما 😂

ممنون ولی دیگه راهکار نده

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

از کار خونه خیلی دیگه توی پر قو بزرگ شدین تموم کارای خونه سه ساعت وقت میبره 🤦♂️🥲

اها پس شما از اون آقاهایی هستین که به خانماشون میگن شما دارید تو خونه پادشاهی میکنید...صحیح

بستگی داره خونه چه قدر باشه 😂

دیگه خونم کوچیکه ۱۲۰ متر زود تموم میشه اتاقا ک همیشه تمیزه میمونه پذیرایی و اشپزخونه ک اونم سه ساعت بیشتر زمان نمیبره باز میره تا دوسه روز بعد

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

امان از جامعه آقایون ،چه کارهایی کردن که ما خانم ها در واقعیت و مجازی فراری شدیم ازشونتوبه کنید و آد ...

ماهم فراری ایم از این دسته افراد که همچیو جنسی میبینن

من موندم دیگه بارداریو چرا واقعا

الحق که از فضا اومدن

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

دیگه خونم کوچیکه ۱۲۰ متر زود تموم میشه اتاقا ک همیشه تمیزه میمونه پذیرایی و اشپزخونه ک اونم سه ساعت ...

خیلی کوچیکه که 😂

بستگی داره چند وقت یکبار خونه تمیز کنی !

روزانه باشه خسته کننده نمیشه

به نظرم الان برو بخواب 😵💫

من همین چند دقیقه پیش بیدار شدم کلی خواب دیدم خواب دیدم ۳ تابچه دارم از اون ور ناراحتم کلا همه چی قاطی بود 🤨

خیلی دلم میخواد خوابام یادم بمونه ولی نمیشه😖

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️