2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 220 پست
ی وقتا ک مامانم همش مهمون دعوت میکنه باید کمکش کنم اینجوری میشم

از کار خونه خیلی دیگه توی پر قو بزرگ شدین تموم کارای خونه سه ساعت وقت میبره 🤦♂️🥲

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کی هر چی گف قبول کردی غیر از شربت منو🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

میتونم با شربتت یه ترکیب ماورایی دیگه درست کنم ، البته به کمک یه داروسازم نیاز دارم کما بیش

من که اول دیفن خوردم بعد تریاک

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

ایشالا بزودی یه جای خوب

انشالله ولی فایده نداره تا بچه شوهر قوم شوهر هستن باهات بپزید بزاری برداری کل سفر همین دلخوشیم اینکه رفتم دیگه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

دیگه دستتون بازه که دکتر یه چی بخورخدا قوت واقعا کارتون سخته

مرسی لطف دارین

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

انشالله ولی فایده نداره تا بچه شوهر قوم شوهر هستن باهات بپزید بزاری برداری کل سفر همین دلخوشیم اینکه ...

میتونین بچه رو بزارین پیش قوم شوهر ، هم از دستشون راحت شین هم یه سفر دوتایی بعد مدتها

از کار خونه خیلی دیگه توی پر قو بزرگ شدین تموم کارای خونه سه ساعت وقت میبره 🤦♂️🥲

کار خونه برا من عذاب الهیه

ترجیح میدم 48ساعت بیرون کار کنم دوتا بشقاب تو خونه نشورم

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

میتونم با شربتت یه ترکیب ماورایی دیگه درست کنم ، البته به کمک یه داروسازم نیاز دارم کما بیش من که او ...

اونوقت دیگه خونت گردن خودته اگه مردی نیای یقه منو بگیری

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اونوقت دیگه خونت گردن خودته اگه مردی نیای یقه منو بگیری

چیزیم ازم نمونده تقریبا مرده محسوب میشم

چیزیم ازم نمونده تقریبا مرده محسوب میشم

دور از جون

بیست ساعت کار پشت سر هم؟چیه مگه کارتون؟

پیمانکارم بعضی وقتا پیش میاد میبینی سی ساعتم مجبور بودم بمونم اگه کار نمیکردیم دیگه زحمت یه ماهمون بر باد میره کار آدمیزاد نیس ولی درآمدش خدارو شکر خوبه

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

پیمانکارم بعضی وقتا پیش میاد میبینی سی ساعتم مجبور بودم بمونم اگه کار نمیکردیم دیگه زحمت یه ماهمون ب ...

وای وای ، دسخوش پسر ، درعوض درآمدش خوبه هاا 😁😁

اون خانم باردار که از لگد زدن بچه نمیتونست بخوابه😍ریپلی کردم ولی خب این سایت همیشه خدا مشکل داره

من بودم نمی دونستم اصلا بحث ب من بی ربطه سریع پاک کردم پیامارو

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏