2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 219 پست
تجویزای تو چ ترسناکه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تجویز لری

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه حالا ترکیبی باشه باید سه شیره باشه مخلوط صبونه بخوری..

ببین به عنوان یه لر میگم تریاک لری بزنی قابلیتشو داری رقص آفریقایی بری حالا هی تو بگو نه🤣🤣🤣

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣تجویز لری

زنده باشین پرچمتون بالاس😅

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اره من خیلی وقتا اینجوری ام

کارت چیه مگه همیشه ک اینجوری باشی خیلی بده من فقط موقع هایی اینجوری میشم ک بیست ساعت مشغول کارم

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

زنده باشین پرچمتون بالاس😅

عشقم منی تو خانوم گل همچنین😂💖

منم خسته ام ولی من برعکس شما از کار خونه دوست دارم یکی بهم بگه بریم سفر هیچی نیازنیس عشق وحال ولی کووووو

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

🤣🤣 تریاک طبیعیه بابا خانم دکتر

هر کی هر چی گف قبول کردی غیر از شربت منو🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

منم دیشب خوردم تا خوابیدم زیاد اهل قرص نیستم و گاهی دیگهه کلافه بشم از بی خوابی میخورم خودت پرستاری ...

پزشکم متاسفانه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

کارت چیه مگه همیشه ک اینجوری باشی خیلی بده من فقط موقع هایی اینجوری میشم ک بیست ساعت مشغول کارم

ی وقتا ک مامانم همش مهمون دعوت میکنه باید کمکش کنم اینجوری میشم

منم خسته ام ولی من برعکس شما از کار خونه دوست دارم یکی بهم بگه بریم سفر هیچی نیازنیس عشق وحال ولی کو ...

ایشالا بزودی یه جای خوب

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

ببین به عنوان یه لر میگم تریاک لری بزنی قابلیتشو داری رقص آفریقایی بری حالا هی تو بگو نه🤣🤣🤣

حالا فعلا برو ببین خوابت چی میشه دعا رو باطل کن تا بعد یکاریش میکنم😅🤦♂️

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....