2777
عنوان

کنکوریا بیایینن

102 بازدید | 19 پست

سلاممم

من امسال بیشتر تشریحی خوندم واسه نهاییا خیلیییی کم تست کار کردم از وقتی جنگ شد دیگه شدیدا کمکاری کردم حالا یا مشاور هس محمد یعقوبی گیر داده که میتونی پزشکی استان خودت قبول شی حتی اگه رتبت خیلی خوب نشد من نمیدونم والا تمام برنامه ها رو چیدم واسه سال بعد کلا درسخونم و میخوام امسال صد که چه عرض کنم هزار خودمو بزارم ولی از طرفی ایشون خیلی امیدوار میکنن شما میشناسینشون؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دیگه چه امیدی ۱۵ روز مونده این ۱۵ روزم بخون تموم شه بره دیه.

بعدش اگه ناراضی بودی یه ماه استراحت میکنی از اول پاییز شروع میکنی تا نتایج بیاد. اگه خوب بود که میری اگه نه که ادامه میدی

اگه راضی بودی خوب داده باشی شاید بشه یه چیزی بیاری

پرستاری مامایی اینا رو که احتمال زیاد میارم ولی نمیخوام سال اول به همین راضی شم حداقل یک سال بمونم

شما محمد یعقوبی میشناسین؟

دیگه چه امیدی ۱۵ روز مونده این ۱۵ روزم بخون تموم شه بره دیه.بعدش اگه ناراضی بودی یه ماه استراحت میکن ...

من که امیدی ندارم مامانم گیر داده قبولی قبولی😂😫

پرستاری مامایی اینا رو که احتمال زیاد میارم ولی نمیخوام سال اول به همین راضی شم حداقل یک سال بمونمشم ...

عزیزم چرا اینقدر به حرف مشاورا توجه داری؟ اونا خدا هستن که بگه میشه یا نه؟

الان یکی بهت بگه نمیشه ول میکنی؟

۱۵ روزه دیگه بدون فکر بخون که میشه یا نمیشه رو کاری نداشته باش. فقط تلاشتو بکن. بقیش دیگه دست خودت نیس

عزیزم چرا اینقدر به حرف مشاورا توجه داری؟ اونا خدا هستن که بگه میشه یا نه؟الان یکی بهت بگه نمیشه ول ...

من توجه ندارم مامانمگیر داده پزشکی میاری هرچی میگم مادر من من تستی انقد که باید کار نکردم ول نمیده😑😐

نظریهٔ نامحبوب: اینجور مشاورها که یهو سر و کله شون دم کنکوری پیدا میشه و امیدهای واهی میدن، هدفشون اینه که پول انتخاب رشته رو از دانش آموز بگیرند با این تفکر که تو قطعا با انتخاب رشتهٔ من قبول میشی و بعد که قبول نمیشی، هیچ، یک پولی هم دادی رفته.

ببین خودت بهتر از اون میدونی نهایی و کنکور رو چطور دادی. پزشکی رشته ای نیست که فقط با نهایی هندل بشه و باید کنکور رو هم در سطح خوبی بدی.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

نظریهٔ نامحبوب: اینجور مشاورها که یهو سر و کله شون دم کنکوری پیدا میشه و امیدهای واهی میدن، هدفشون ا ...

از طرفی من یکم سهمیه دارمانتخاب رشته کنمسهمیم به فنا میره