2777
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 75 پست
یعنی شوهرت زن صیغه کرده خانوادشم میدونن؟عجب خانواده عوضی هستن اکر دختره خودشون بود دامادو جر میدادن. ...

دقیقاااا چقدر دلم میسوزه برای سال هایی که اینقدر با صداقت و پی شیله پیله باهاشون زندگی کردم جز مهربونی هم ازم هیچی ندیدن

ظاهر و ول کن باطن و ارامش روان رو بچسبپول بکن بعد دست بچتو بعد از ردیف کردن کاراش بگیر برو از اونجا.

والا از خدامه ولی اینایی که اینکارا رو میکنن زرنگن قبلش فکر همه چی رو میکنن که چجوری دست زن بمونه تو حنا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستشو رو کن خبپیگیر شو کجا میرهخونواده یا داداش یا کسی رو نداری حامیت باشه؟یه تنشو گوشمالی بدن ادم ش ...

اخه تک نیست که یه تیلن هزار نفر مواضبش هستن تا من پام رو بدارم بیرون از خونه

باید از شوهرت پرسید قرارع چه موضعی دربرابر این موضوع داشته باشه وگرنه خانوادش که موضعشون معلومه

هیچی دختره پولداره شوهرمم دلش نمیاد ولش کنه مجرده و اونم سخت چسبیده به این و خانواده بی بند و بار اونم میدونن

همکارن همش تو کار با همن

عزیزم مورد دیدم دقیقا مث شما حتی بچه دارم شده شوهره مث سگ پشیمون شده و برگشته

والا نمیدونم این دختره که کلا زندگیش رو ول کرده همه جوره در خدمت این و خانوادشه که بتونه منو تز چشمشون زودتر بندازه ، یعنی باج هایی به اینا میده برای جا کردن خودش هاااا پولدارم هست براشمهم نیست

مهریه رو بزار اجرا و اموالش را جمع کن و حق طلاق بگیر اگه بچه داری اگه نداری هم طلاقیعنی تف به ذات خا ...

دقیقااا اموالش رو همه رو بنام دیگران کرده من صاف و ساده داشتم زندگیم رو میکردم اینا قبلش دنبال سفت کاری هاش بودن بعد اینکار چون میدونن اینجوری حق طلاق میاد دست زن

یکی دیگه رو بفرستخونوادت

من بخوام مچش رو بگیرم که همین خونه پدر شوهرمم میاد می تونم بگیرم ولی چون همه با هم متحدن را در رو زیاد داره همکاره باباشدوست پدر شوهرمه مثلا و اینکه هیچ ربطی به این نداره