2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 82 پست
والا نمیدونم این دختره که کلا زندگیش رو ول کرده همه جوره در خدمت این و خانوادشه که بتونه منو تز چشمش ...

ازدواج سابق داشته دخترنیستن ،بعدش شما میتونین اقدامات کنین درخصوص مهریه و نفقه و ازدواج مجدد بدون رضایت شما

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من بخوام مچش رو بگیرم که همین خونه پدر شوهرمم میاد می تونم بگیرم ولی چون همه با هم متحدن را در رو زی ...

مگه نمیگی مجرده؟ دختر مجرد بدون اذن پدرش فکر نکنم بتونه صیغه شه! مطمئن شو که صیغه نامه داره یا نه

اگه نداشت یکبار که اومد و مطمئن شدی رابطه دارن زنگ بزن پلیس بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط خدا لعنت شون کنه به سرشون بیاد هم خیانت هم بلا

واقعا درد خیانت کمه بعد اینا اینجوری پشتشم در اومدن و جلو چشمام داره جولون میده

شماها فکر میکنین تقاص پس میدن ؟

واقعا درد خیانت کمه بعد اینا اینجوری پشتشم در اومدن و جلو چشمام داره جولون میده شماها فکر میکنین تقا ...

چرا یه بلایی سرشون نمیاری؟خونواده نداری مگه؟

نشستی هیچ کاری نمیکنی منتظری دست الهی بیاد تقاص بگیره؟

یک کاری کن از ترست نتونن غلطی کن

ازدواج سابق داشته دخترنیستن ،بعدش شما میتونین اقدامات کنین درخصوص مهریه و نفقه و ازدواج مجدد بدون رض ...

اخه وقتی نمیشه ثابت کرد چجوری اقدام کنم

اصلا زیر بار نمیرن که همه هم پشت همن

مگه نمیگی مجرده؟ دختر مجرد بدون اذن پدرش فکر نکنم بتونه صیغه شه! مطمئن شو که صیغه نامه داره یا نهاگه ...

اگر پدر یا پدربزرگ در ثید حیات نباشن اذن پدر لازم نیست و همچنین اگر بگه که احتمال به گناه افتادن وجود داره حتی اگر هم پدر وجود داشته باشه اذن پدر الزامی نداره؛ ولی خب به پلیس هم زنگ بزنه بازم کار خاصی پیش نمیره چون صیغه هست، ولی به جای این سعی کنه چندتا سند محکم جور کنه واسه دادگاه که بدون اجازه همسر رفته صیغه کرده، فقط این راهش هست بقیه اش نسبتا قانونی هست

مگه نمیگی مجرده؟ دختر مجرد بدون اذن پدرش فکر نکنم بتونه صیغه شه! مطمئن شو که صیغه نامه داره یا نهاگه ...

عزیزم اینا توی کار با هم آشنا شدن همسرمم پیش پدرش کار میکنه چون این ارتباط برای جفتشون سود داره از لحاظ کاری خانواده دختره ام میدونن مطمئنم خیلی بی بند و بارن که مثلا این چیزا رو روشنفکری میدونن

اخه وقتی نمیشه ثابت کرد چجوری اقدام کنم اصلا زیر بار نمیرن که همه هم پشت همن

در دادخواست تون درخواست استعلام از خطش و تحقیق کنید

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

چرا یه بلایی سرشون نمیاری؟خونواده نداری مگه؟نشستی هیچ کاری نمیکنی منتظری دست الهی بیاد تقاص بگیره؟یک ...

چیکار میشه کرد حتی بدی بزننش هم دست خودم بند میشه چون زیر بار که نمیرن یه مارموللک هایی هستن فکر کن همه با هم دست به یکی کردن در مقابل من تا اون راحت بتونه در ارتباط باشه

عزیزم اینا توی کار با هم آشنا شدن همسرمم پیش پدرش کار میکنه چون این ارتباط برای جفتشون سود داره از ل ...

اصلا با اونا کاری ندارم که

شوهرت انقدر پرو شده جلوی چشم تو میره زن صیغه میکنه میاره ؟

یا خونوادش کمکش میکنن تو پدری ، عمویی چیزی نداری بره بزنه تو دهن شوهرت و پدرشوهرت؟

اگر پدر یا پدربزرگ در ثید حیات نباشن اذن پدر لازم نیست و همچنین اگر بگه که احتمال به گناه افتادن وجو ...

خب پدرش که زنده هست ولی مشخص نیست که صیغه داره یا نه

اگه نداشته باشه میشه با زنگ زدن به پلیس کاری کرد. حداقلش مدرکه

اگر پدر یا پدربزرگ در ثید حیات نباشن اذن پدر لازم نیست و همچنین اگر بگه که احتمال به گناه افتادن وجو ...

دقیقا اینو میدونم ولی چون یه ایل هستن واقعا سخته من با دو تا چشم مراقبشان هستم اونا با هزار تا چشم مراقب منن که یه وقت نتونم کاری کنم که دردسر بشه براشون

چیکار میشه کرد حتی بدی بزننش هم دست خودم بند میشه چون زیر بار که نمیرن یه مارموللک هایی هستن فکر کن ...

مگه نمیگی دختره رو میاره خونه خواهرشوهرت؟

برای رو کردن دستشون هزارتا کار هست که انجام بدی

دوربین و .... بگیر تا ...

ولی بنظرم خونوادت بیان یه گوشمالی بدن یا ابروی دخرته رو بری سر کار برینی توش بی تاثیر نیست

ببین اگه میخوای پای دختره بریده شه فقط سلیطه بازی جواب میده

برو سرکارش سلیطه بازی در بیار

برو توی کوچه و خونتون و یا پیش فامیلاش داد و قال راه بنداز

خب پدرش که زنده هست ولی مشخص نیست که صیغه داره یا نهاگه نداشته باشه میشه با زنگ زدن به پلیس کاری کرد ...

پلیس بیاد بیشتر ابروریزی میشه و نهایتا یه صورتجلسه مینویسه؛ که اونم تمام اهل محل خبر دار میشن و یجورایی کلا زشته به جاش میتونه مثلا فیلم بگیره یا کارایی دیگه مثل استشهاد گرفتن از مطلع ها و...