2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 82 پست
پلیس بیاد بیشتر ابروریزی میشه و نهایتا یه صورتجلسه مینویسه؛ که اونم تمام اهل محل خبر دار میشن و یجور ...

یعنی کسی توی اون محله نمیدونه چخبره؟

میخواد دست روی دست بزاره

اصلا با اونا کاری ندارم کهشوهرت انقدر پرو شده جلوی چشم تو میره زن صیغه میکنه میاره ؟یا خونوادش کمکش ...

دارم ولی وقتی اصلا گردن نمیگیرن چیکار میشه کرد واضح ترین چیزخام بهشون بگی همه پست هم در میان و یجوری ردش میکنن زیادم شلوغش کنی تازه طلبکارم میشن که. این توهمت زده بعد قانونم میگه کو مدرکت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پدرش که زنده هست ولی مشخص نیست که صیغه داره یا نهاگه نداشته باشه میشه با زنگ زدن به پلیس کاری کرد ...

چرا بابا لای حرفای نکبتیشون گاهی از اینکه کسی نباید به گناه بیافته حرف میزنن

یعنی کسی توی اون محله نمیدونه چخبره؟میخواد دست روی دست بزاره

موقعی که خود خانم با شک و تردید صحبت میکنه که به نوعی نقش اصلی داستان هست و نسبتا از تمام جوانب مطلع دیگه قطعا اهل محل نمیدونن یا عده کمی اطلاع دارند؛ بعد اینکه این خبر بشه نقل زبون ها زشته اونم واسه زن

مگه نمیگی دختره رو میاره خونه خواهرشوهرت؟ برای رو کردن دستشون هزارتا کار هست که انجام بدیدوربین و .. ...

آره اینو قبول دارم ولی وقتی هیچکس گردن نمیگیره اخرشم میگن این دیونه شده

پلیس بیاد بیشتر ابروریزی میشه و نهایتا یه صورتجلسه مینویسه؛ که اونم تمام اهل محل خبر دار میشن و یجور ...

اخه مطلع ها اصلا زیر بار نمیرن که

همشون پشتش هستن بد گیری کردم

اخه مطلع ها اصلا زیر بار نمیرن که همشون پشتش هستن بد گیری کردم

ببین اول باید تکلیفتو با خودت روشن کنی

حاضری همینطوری ادامه بدی و مشکلی نداری

یا اینکه مشکل داری و نمیتونی تحمل کنی

اگه گزینه دومه اگر بخوای با اقسام روش ها میتونی دهنشو سرویس کنی فقط اگر بخوای

از سلیطه بازی و بی ابرویی و کتک کاری بگیر تا دوربین و مدرک جمع کردن و پلیس و دادگاه

مثلا یکی رو بزاری دنبالسون بره و مدرک جمع کنه

قطعا پس میدن

امیدوارم خیلی اذیتم کردن بخدا نه رستم و مشکلی دارم حداقل از خوداشون خیلی سرم بی وجدان ها طمع کار فقط برای پول اون دختره دلشون نمیاد بره

موقعی که خود خانم با شک و تردید صحبت میکنه که به نوعی نقش اصلی داستان هست و نسبتا از تمام جوانب مطلع ...

دقیقا حالا جالب اینه خانواده مذهبی داره که نگو نماز اول وقت اونم مسجد بعد دنبال این کثافت کاری های صیغه بازی حالم از هر چی مومنه بهم خورد

کلا باز من خیلی باهاشون متفاوته شوهرمم مثل من بود

دارم

من نمیدونم دقیقا چند وقته متوجه این داستان شدی و یا اینکه بچه هات بزرگ هستن یا کوچیک؛ ولی خب با دیدن تاپیک هات متوجه شدم بخش زیادی از ذهنت این داستان پر کرده و درحال عذاب کشیدنی؛ پیشنهاد میکنم که به جای تاپیک زدن به دنبال یک راه حل جدی باش؛ من حس میکنم این محیط دقیقا مثل صحبت کردن با خاله خان باجی هست که همه چی با "آخی حیوونکی ایشالله حل میشه تموم میشه" ولی خب تو مشکلت با این حرفا حل نمیشه به صورت مقطعی خیلی کوتاه فراموشت میشه ولی خب موضوع حل نمیشه، به خاطر همین پیشنهاد میکنم یک کمک حرفه ای بگیری که گره رو باز کنی...

ببین اول باید تکلیفتو با خودت روشن کنیحاضری همینطوری ادامه بدی و مشکلی نداری یا اینکه مشکل داری و نم ...

ببین اینا از خداشونه من مچشون رو بگیرم چون مال هاش رو که محکم کاری کردن میگن بره ما راحت شیم

چون یبار بحث شد به ودر شوهرم گفتم هر کی جای من بودهزار بار همون اول رفته بود گفت اونجوری که بهتره بی دردسرتر چون انکار کردن براشون سخته آبان بگن هست ولی خب من اونجوری به ضرری میشه که فقط انگار دارم دو دستی تقدیم اون میکنم