2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم دقیقا چند وقته متوجه این داستان شدی و یا اینکه بچه هات بزرگ هستن یا کوچیک؛ ولی خب با دیدن ...

درسته عزیزم

خودمم از خدامه ولی هر راهی رو میخوام برم میبینم به ضررمه وقتی اینقدر اینا فکر همه جاش رو کردن

واقعا سخته خدا سرشون بیاره

من نامردی نکردم مهریه اجرا نذاشتم بعد اینا اینجوری باهام نامردی کردن

درسته عزیزم خودمم از خدامه ولی هر راهی رو میخوام برم میبینم به ضررمه وقتی اینقدر اینا فکر همه جاش رو ...

دیگه باید یه بهایی بپردازی برای رسیدن به آرامش از قدیم گفتن جلوی ضرر از هرجا بگیری منفعته

این زندگی با این روان بهم ریخته و تنش عدم اعتماد و اون خانواده ب درد نمیخوره

درسته حق با شماست واقعا هم درناکه و عذاب آوره

اگر راهی پیدا کنم حتما خودم رو نجات میدم کی دوستداره تو چنین شرایطی که از جهنم بدتره بمونه

دیگه باید یه بهایی بپردازی برای رسیدن به آرامش از قدیم گفتن جلوی ضرر از هرجا بگیری منفعته

درسته گاهی دلم برای بچم میسوزه من میخوام راحت شم آیا بچه هام راضین که پدر و مادر هر کدوم یه جا باشن

خدا لعنتشون کنه که حتمیتون بچه رو هم ندیدن

درسته حق با شماست واقعا هم درناکه و عذاب آوره اگر راهی پیدا کنم حتما خودم رو نجات میدم کی دوستداره ت ...

اره خیلی سخت تره این و خانوادش ک چسبیدن ب اون صیغه ای پس این جریان حالاحالا تموم شدنی نیس و ادامه داره

اره خیلی سخت تره این و خانوادش ک چسبیدن ب اون صیغه ای پس این جریان حالاحالا تموم شدنی نیس و ادامه دا ...

دقیقا اونم چون پولداره و ضعف اینارو فهمیده دلشون نمیاد رهاش کنن باج هایی میده بهشون هاااا

من همه اینارو میفهمم ولی هیچکس حرفم رو قبول نمیکنه در حالی که همه تو دلشون میدونن دارم راست میگم

خیلی دردناکه بدونی داری حقیقت میگی ولی کسی نشونه در حالی که خود اونها هم بدونن

خیلی نذر و نیاز میکنم الانم یبار چله زیارت عاشورا رو تموم کردم دوباره از سر گرفتم واقعا جوریه که بای ...

اره دعا کن خدا کمکت میکنه و موفق سربلند میشی فقد دعا کن ب خدا توسل کن

ان شالله خدا کمکتون کنه و اونارو بنشونه روی جای خودشون ازخدا کمک بخاه تو ای شرایط

خیلی نذر و نیاز میکنم

الانم یبار چله زیارت عاشورا رو تموم کردم دوباره از سر گرفتم واقعا جوریه که باید خدا کمکی کنه تا راهی باز بشه

از کجا متوجه شدی باج میده بهشون دختره؟

همش کادو سر کوچکترین مناسبت ها به تک تکشون حتی سیزده بدر کلی گوشت و مرغ گرفته بود با اینکه خودش نبود چون من بودم داده بود این بده به مامانش اینا که یادش باشن خیلی از این چیزا ازش دیدم

بعدم من شوهرم رو میشناسم کدوم عمل مال خودشه کدوم از بیروته دستشه

این همه سال یبارم شوهرم سیزده بدر اینجور کاری نمیکرد اونم یهو برای ۲۰ نفر