2777
سلام خب درآمدش چقدره

راستش بستگی داره خودت چقدر تلاش کنی

من خیلی دنبال اینکار گشتم چون تو خونه بود کار راحتی به نظر میومد

ولی خب بینشون خیلیییی از این کلاهبردارا بودن که میگفتن اول پول بدید بعد فلان کار میکنیم و خب راستش من خودم ترسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش بستگی داره خودت چقدر تلاش کنی من خیلی دنبال اینکار گشتم چون تو خونه بود کار راحتی به نظر میومد ...

خب حالا کارت چجوریه چطوری میتونی منو به این کار معرفی، کنی درآمدش چقدره یا ادمین چه کانال و برنامه ای هستی

ولی اینی که پیدا کردم به نظر منطقی میاد ولی خب باید بتونی افراد جذب کنی ولی برای اینکه داخل دیوار آگهی بزاری هزینه اش خیلی زیاده بخاطر همین من خواستم از اینجا استفاده کنم چون هم به شما کمک میشه هم میتونم چند نفر معرفی کنم

خب حالا کارت چجوریه چطوری میتونی منو به این کار معرفی، کنی درآمدش چقدره یا ادمین چه کانال و برنامه ا ...

من خودم از طریق آگهی دیوار آشنا شدم چند مدل کار داره و فعالیتشون داخل روبیکا هستش

کار منم جذب و پاسخگویی

ه

ولی اینی که پیدا کردم به نظر منطقی میاد ولی خب باید بتونی افراد جذب کنی ولی برای اینکه داخل دیوار آگ ...

مثلا یه محصول بهتون میدن که بفروشی د کسب دارم کنی و بهت دستمزد میدن یا فقط آدمین کانالی

تا حالا چقدر بهت پول دادن

مثلا یه محصول بهتون میدن که بفروشی د کسب دارم کنی و بهت دستمزد میدن یا فقط آدمین کانالی تا حالا چقدر ...

اگه بخوای تو کار فروش باشی خودشون راهنماییت میکنن من فقط تو بخش جذب پاسخگوییم

خودم امروز باهاشون آشنا شدم تا الان حقوق نگرفتم ولی اگه بتونی جذب کنی آخر هر شب حقوقت واریز میکنن

اگه بخوای تو کار فروش باشی خودشون راهنماییت میکنن من فقط تو بخش جذب پاسخگوییمخودم امروز باهاشون آشنا ...

این سخته. من یبار ی همچین کاری بود دونفر جذب کردم ولی بعدش هزینه باید میدادن. طرف کلی دعام کرد. هرچند پولی که واریز میکردن بای من نبود برای اون شرکت بود دیگ منم کشیدم بیرون 🫠

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

این سخته. من یبار ی همچین کاری بود دونفر جذب کردم ولی بعدش هزینه باید میدادن. طرف کلی دعام کرد. هرچ ...

ولی اینجا اینجوری نیست که حتما مجبور باشن هزینه بدن خودشون چند مورد میدن انتخاب کنی میتونی گزینه ای که بدون خرید اشتراکع انتخاب کنی

ولی اینجا اینجوری نیست که حتما مجبور باشن هزینه بدن خودشون چند مورد میدن انتخاب کنی میتونی گزینه ای ...

فقط جذب اشتراک نمیخاد یا گزینه های دیگه هم داره

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان