2777
عنوان

خواستگاری

100 بازدید | 21 پست

بچه ها داداشم از یکی خوشش اومده منشی مطب هست ولی خودش روش نمیشه اول بهش بگه به من و مامانم گفته حالا سوالم اینه که وقتی میخوایم بریم برای مطرح کردن قضیه هدیه یا باکس گل باید ببریم ؟ بعد عکس داداشمو باید نشونش بدیم همون اول ؟ چون ظاهر داداشم یکمی ترسناکه درشته ریش داره ببینش همون اول میگ نه 😂 ولی خب مهربونه یک خونه هم داره به نام خودش شغلش هم به لحاظ اجتماعی بالاعه عکس دختره رو که دیدیم و گفته های داداشم یکم مغروره حالا گفتم ازتون مشورت بگیرم دختره ۲۷ سالشه داداشم ۳۰

آره رسمی بیان کنید بهتره

از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری آقایون درخواست دنبال کردن ندید واقعا بدبختید که به یه متاهل درخواست میدید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول برید صحبت کنید ببینم قصد ازدواج داره یانه اگه قصد داشت شرایط برادر تونو مطرح کنید و عکسش و نشون بدید این مرحله نیاز به گل و... نیست (البته اگه قراره برید محل کارش )

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

اوخی 😍

میگم به اینم میگن سنتی ؟ یا سنتی اونه که فقط مادر انتخاب میکنه ؟

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

خوشگله نه؟

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

خیلیم عالیخوداشم باشه والامنم نامزدم عین داعش

😅😅☺️

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️