2777
2789
عنوان

امیدی ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 23 پست
اشتباه میکنی یعنی چی امید نداری من قبول دارم که هممنون این روزا حالمون بده ولی نباید نا امید باشیم م ...

قبل اینکه بفهمم ام اس دارم برو تاپیکام را بخون ی دستم تسبیح ی دستم قرآن سرم به سجده که خدایا قسمت من را هم برسون خدا ام اس را بهم رسوند

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

حواست به این هم باشه که ازدواج خودش مسئولیته، پس کورتیزولت رو بالا میبره و وضع سلامتیت رو بدتر میکنه ...

خدا از دهنت بشنوه چشم مثبت فکر میکنم الهی خداسلامتی بهت بده

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با کدوم دردم کنار بیام قیافه ندارم پول ندارم به خودم برسم خانوادم باهام خوب نیسن نمیزارن سر کار ب ...

خب ی کاری تو خونه انجام بده منم تقریبا همین مشکلات دارم ی بارم تو عقد جداشدم هرکی اومده به قول تو فرار کرده

خب ی کاری تو خونه انجام بده منم تقریبا همین مشکلات دارم ی بارم تو عقد جداشدم هرکی اومده به قول تو فر ...

باورت میشه دیگه نمیتونم کاری انجام بدم بخاطر مریضیم خستم انگار کوه جا به جا کردم قبلا واسه خودم جدا غذا میپختم اما بعد مریضیم دیگه اشتها ندارم کلی دارو میخورم اما فایده نداره سر درد چشم درد پادرد واااای از کدومش بگم

قبل اینکه بفهمم ام اس دارم برو تاپیکام را بخون ی دستم تسبیح ی دستم قرآن سرم به سجده که خدایا قسمت من ...

داری امتحان میشی شاید

بیشتر دعا کن کم نیااااارررر

امیدوار باش بخند بزار دنیا به روت بخنده

ورزش کن کار کن عطر بزن برقص دعا کن آشپزی کن کتاب بخون برو تو اجتماع خودت حال خودتو خوب کن

بیکار نشین الکی فکر نکن

اگه قسمتت ازدواج باشه اونم پیداش میشه میاد

خدا شفا بده واقعا سخته میفهمم چی میگی

مرسی عزیزم انشاالله خدا به حق دل مهربونت حاجت دلتو روا کنه

🫂🙏

😍💞🌹❤️