2777
عنوان

امیدی ندارم😔

47 بازدید | 23 پست

یکسال و چهار ماه میشه فهمیدم ام اس دارم دیگه امیدی ندارم کسی با من ازدواج کنه تو را خدا نگید برو سرکار یا خونه پدر بهتره من شرایطم مثه شما نیس ن قیافه دارم ن پول دارم کاش خدا جونمو میگرفت

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درکت میکنم به عنوان کسی که مثل تو مشکل خودایمنی داره.

نکته ی اول اینکه استرس و فشار عصبی بدتر میکنه بیماری رو.

نکته ی دوم اینه که میدونم خیلی ها اینو بهت گفتن، ولی واقعا ازدواج قرار نیست نجاتت بده. خودت باید انجامش بدی. خیلی خیلی سخته اینکار ولی چاره ی دیگه ای نیست. 😭🤦🏻♀️

ناراحت نباش گلم...از کجا فهمیدی داری.

از سردرد وچشم درد شدید که داشتم حتی تعادل در راه رفتن هم نداشتم ام آر آی دادم دکتر مغز واعصاب گفت ام اس داری

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

زن دایی من مادر زادی ام اس داره ازدواجم کرد دوتا هم بچه داره

منا هر کی میفهمه ام اس دارم فرار میکنه میره

عزیزم درکت میکنم به عنوان کسی که مثل تو مشکل خودایمنی داره. نکته ی اول اینکه استرس و فشار عصبی بدتر ...

از تنهایی میترسم از اینکه پیر بشم وکسیو نداشته باشم میترسم ۳۴ سالمه دیگه کی میاد منو بگیره با این بیماری که دارم

منم هرکی میبینه فرار میکنه کلن همه دخترا وضعشون همینه ازدواج کم شدهکلن شرایط ازدواج سخته پول نیست من ...

من که دیگه امیدی ندارم

حالا تو بخاطر بیماری اینجوری میگی من مشکلم ی چیز دیگست سنم بیشتره

من ۳۴ سالمه سنمم زیادع

من که دیگه امیدی ندارم

اشتباه میکنی

یعنی چی امید نداری

من قبول دارم که هممنون این روزا حالمون بده

ولی نباید نا امید باشیم

مگه نشنیدی که میگن پایان شب سیه سپید است

من میخوام رابطم رو با خدا قوی کنم

تو هم بنظرم همین کارو بکن

خب منم ۳۷ و خورده ای دیگه ۳۸

من با کدوم دردم کنار بیام قیافه ندارم پول ندارم به خودم برسم خانوادم باهام خوب نیسن نمیزارن سر کار برم این بیماری هم غصه بزرگم شده

از تنهایی میترسم از اینکه پیر بشم وکسیو نداشته باشم میترسم ۳۴ سالمه دیگه کی میاد منو بگیره با این بی ...

حواست به این هم باشه که ازدواج خودش مسئولیته، پس کورتیزولت رو بالا میبره و وضع سلامتیت رو بدتر میکنه.

من مشکل خودایمنیم تقریبا کل بدنم رو درگیر کرده، از تیروئید و رحم گرفته تا دست و پاهام. جوری که انگار دارم روی آتیش راه میرم. خواستگار هم زیاد دارم ولی میدونم ازدواج کنم وضع سلامتیم بدتر میشه. تو این مملکت اول باید خودت رو نجات بدی متاسفانه. ولی اگر خیلی دوست داری ازدواج کنی، نگران نباش. من دوستان و آشنا های زیادی رو میشناسم که ام اس داشتن و سن کمی هم نداشتن ولی ازدواج کردن. سعی کن حال خودت رو بهتر کنی، هم جسم هم روح. همین انرژی مثبت کمک میکنه آدم های خوبی بیان توی زندگیت