2777
عنوان

ترسیدمممم💔

247 بازدید | 36 پست

یه یک ساعتی میشه خواب رفتم خواب بد دیدم امدم که بیدار بشم همینطور مه خوابیده بودم به پهلو و پتو کاملو سرکش بود قشنگ احساس کردم رد شد و قشنگ تنش که داشت زد میشد به صورتم خورد راستش تکون نخوردم چون یادمه یبار یه هچنین چیزی شد حالت فلج خواب یا همون بختک بهم دست داد خیلی ترسیدم دوباره اونطوری گیر کنم چون نمیتونی هیچ کاری بکنی یک لحظه قشنگ احساس کردم دارم میرم تو همون حالت دیگه بدنمو تموم ندادم و بی حرکت موندم 💔💔💔

قبلا چند دور یه اتفاقای عجیب اینطوری تو همین مدت افتاده اما قبلا خبری نبود اصلا

پاشو یه لیوان آب بخور هیچی نیست پیش میاد فداسرت

بخدا این چه موجودیه

یبار فلج خواب بهم دست داد روزم بود حس کردم کشید تنمو به سمت بالا و گفت مگه نگفتم مگه نگفتم دو سه بار همینو گفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا این چه موجودیه یبار فلج خواب بهم دست داد روزم بود حس کردم کشید تنمو به سمت بالا و گفت مگه نگفتم ...

چراغ یکم روشن بذار پاشو بشین

حق میدم بهت

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
چراغ یکم روشن بذار پاشو بشین حق میدم بهت

الان رفتم تو پذیرایی تلویزیون روشنه و نور اونیکی اتاق هست

یمدت بود اینطوری دیگه نشده بود و اینکه مطمعنم اینقدر خسته و گیج بودم که نباید با یک ساعت خواب پاشم یبار دیگه پتو از رو کشیده شد و بعد بابام با صدای بلند صدام کرد ( بابام نبود)

هیجان انگیز نیست؟

ایت الکرسی بخون

من بچه تر که بودم میترسیدم هر شب سه تا ایت الکرسی و سه تا حمد میخوندم

نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی حداقل از نظر روانی خودم آروم میشدم

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

آروم باش آب بخور و خودت سرگرم کنمیدونم خیلی وحشتناکه فقط سعی کن ریلکس کنی وخودت رو مشغول نگه دار و ...

الان جرعت نمیکنم برگردم به اتاق دوباره بخوابم

چون متاسفانه اگر خواب باشم و مطمعنن همیشه حین ماجرا فلج خواب بهم دست میده یعنی قشنگ یا ذهن بیدار تمام و کمال گیر میوفتم