2777
عنوان

ترسیدمممم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توهم زدی

نه فک نکنم فلج خوابه منم تجربه کردم دوبار خیلی وحشتناکه حس میکنی ذهنت بیداره ولی بدنت مال تو نیست و تو به بدنت متصل نیستی من که انقدر جیغ کشیدم هیچکس صدامو نمیشنید داشتم دیونه میشدم با اینکه من صدای اونا رو میشنیدم

نه فک نکنم فلج خوابه منم تجربه کردم دوبار خیلی وحشتناکه حس میکنی ذهنت بیداره ولی بدنت مال تو نیست و ...

و جالبه این اتفاق و اومدن اون موجود موقع فلج خواب اتفاق میوفته اما اتفاقاش فرق میکنه اما میدونم کاری از دستم بر نمیاد

دقیقا درست گفتی من حس میکنم روحمون تون لحظه بین دو دنیا گیر میکنه

نه فک نکنم فلج خوابه منم تجربه کردم دوبار خیلی وحشتناکه حس میکنی ذهنت بیداره ولی بدنت مال تو نیست و ...

نمیدونم شاید بخاطر اینه خودم تجربه اش نکردم ولی اینجور که میگید خیلی ترسناکه جدی

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
توی این مدت عصبی نشدی یا فشار زیادی روت باشه ؟

بوده اما نمیدونم زیاد بوده یا نه

اما قشنگ میدونم همچنین حالیته که انگار روحت بین دو دنیا گیر کرده روی بدنت هیچ کنترلی نداری و خب جالبه هیچکدوم از فلج خوابام بدون اون موجود نبوده همش اون یجوری بوده

نمیدونم چی هست

و جالبه این اتفاق و اومدن اون موجود موقع فلج خواب اتفاق میوفته اما اتفاقاش فرق میکنه اما میدونم کاری ...

حتما قرآنی چیزی بیار کنارت توی اتاقم نرو آیت الکرسی هم بخون چند تا بسم الله هم بگو من اون موجود سیاه رو توی بختک اولیم دیدم ولی توی دومی ندیدم درکل خیلی بده درحدی که من چند وقت بعدش به آبجیم میگفتم بیا کنار هم بخابیم دستمو بگیر

راهکاری مد نظرتون نیست؟ 🥲

من زیاد راجب ابن بختکه اطلاع ندارمم ولی یه موسیقی بی کلامی بزار ربلکس کن باهاش اگه میترسی یه چراغ خاب کوچیکی هم روشن باشه با اون بخاب

کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍