2777
عنوان

فارسی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 43 پست
زبان انعطاف پذیره دیگه کلمات همچنان که میتونن نقش زبانی خودشونو داشته باشن تو جمله تغییر کنن خیلی وق ...

همین وزن های شعری که فرمودین به عربی بودن و قالب های شعری هم از زبان عربی آمده غزل قصیده رباعی و .........توی عربی روی اصول و قواعد هست

مولانا شناس ..................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد | آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ | ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ | مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن

نمیدونم برای هرکسی نسبت به توانایی هاش متفاوته تا الان چند ادم دیدم که یادش گرفتن خیلی خوب هم صحبت م ...

فارسی هم زبانی مشابه اردو هست . شما خودتان سعی کنید اردو یاد بگیرید میبینید چقدر سخته چون روی قواعد نیست. حالا برای ما کلمات و الفبای مشترکی هم داریم

مولانا شناس ..................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد | آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ | ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ | مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همین وزن های شعری که فرمودین به عربی بودن و قالب های شعری هم از زبان عربی آمده غزل قصیده رباعی و ... ...

حالا چه ربطی داره به حرف من؟؟؟

میگم کلمات در فارسی میتونن جاشونو تو جمله تغییر بدن بدون اینکه از نظر نقش زبانی تغییر بکنن

و خیلی از شعرا با توجه به این موضوع شعر میگفتن

تازه همون دستور زبان عربی هم یه ایرانی نوشته

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
حالا چه ربطی داره به حرف من؟؟؟میگم کلمات در فارسی میتونن جاشونو تو جمله تغییر بدن بدون اینکه از نظر ...

ربطش اینه

اون قالب شعری از زبان دیگه اومده اونجا ساختار داره

وقتی اومده این زبان ساختاری براش شکل نگرفته ( اون تغییری که شما میگی از زبان دیگست اینجا چنین خبری نیس ساختاری براش نیست یعنی ناقصه )

متوجه شدید؟

دستور عربی رو ایرانی نوشته ؟ عربی یه زبان سامی هست. فکر کنم خوابت میاد برو بخاب

من دنبال توهم نیستم عزیزم اگه چیز علمی داری صحبت کن

ربطش اینهاون قالب شعری از زبان دیگه اومده اونجا ساختار دارهوقتی اومده این زبان ساختاری براش شکل نگرف ...

خب شاعرای ایرانی وقتی شعر میگفتن زبان عربی در ایران رواج بسیار داشت

بر اساس همون ساختار ها شعر میگفتن

بعد هم شاعر سعی میکنه شعرش رو بر اساس وزن منظم کنه

حالا چه اون ساختار و وزن از زبان عربی اومده باشه یا چینی

همینکه میتونه یه جمله رو با جا به جایی کلمات از نثر به نظم دربیاره یعنی زبان قدرتمنده دیگه

خب شاعرای ایرانی وقتی شعر میگفتن زبان عربی در ایران رواج بسیار داشت بر اساس همون ساختار ها شعر میگفت ...

قبل از ورود عربی به ایران شعری نداشتیم اولین شاعر ایران رودکی و بعدش سنایی همه برپایه ی زبان عربی و با الفبای عربی بعد از اسلام شروع به شعر گفتن کردن

قبلش شعر وجود نداشت

بین زبان های زنده دنیا من نمیتونم بگم فارسی قدرتمنده ولی شما به راحتی میگی. بخاطر همین گفتم وگرنه خب فارسی زبانه و اشعار خیلی زیادی ازش هست . یکی از دلایل اصلی خلق فارسی اصلا شعر در دربار بوده دربار شاهان

ربطش اینهاون قالب شعری از زبان دیگه اومده اونجا ساختار دارهوقتی اومده این زبان ساختاری براش شکل نگرف ...

چیزی درباره سیبویه میدونی ؟؟؟

برو یه سرچ کوچولو درباره اش بکن

قبل از ورود عربی به ایران شعری نداشتیم اولین شاعر ایران رودکی و بعدش سنایی همه برپایه ی زبان عربی و ...

شعر وجود نداشتتتتت ؟؟؟

پس گات ها چیه ؟؟؟ شعره دیگه

به نظم نوشته شده 😂

شعر وجود نداشتتتتت ؟؟؟پس گات ها چیه ؟؟؟ شعره دیگه به نظم نوشته شده 😂

یک بخش از گات ها رو اینجا بنویس و معنیشو بگو.

چیزی درباره سیبویه میدونی ؟؟؟برو یه سرچ کوچولو درباره اش بکن

بله میشناسم ۲۰۰ هجری به دنیا اومده یعنی ۲۰۰ سال بعد از اسلام

اسمش هم عمر بن عثمان بوده لقبش سیبویه

ربطش چیه به حرفم؟ من گفتم قبل اسلام و ورود نفوذ زبان عربی

بله میشناسم ۲۰۰ هجری به دنیا اومده یعنی ۲۰۰ سال بعد از اسلاماسمش هم عمر بن عثمان بوده لقبش سیبویهربط ...

خب همونم دستور زبان عربی رو نوشته دیگه

خب همونم دستور زبان عربی رو نوشته دیگه

کی گفته اون نوشته ؟ 😂 زبان عربی یک زبان طبیعی هست یعنی در طول سالیان خیلی زیاد توسط مردمی که اون رو تکلم میکردن شکل گرفته

ولی زبان فارسی یک زبان طبیعی نیست

من عرب هم نیستم الکی طرفداریشو بکنم ولی تاریخ بخونید

کامنتای اینستا رو بخونید همینا رو تکرار میکنید

تو تاریخ واقعی و توی شکل گیری این زبان ها چنین چیزی وجود نداره

کی گفته اون نوشته ؟ 😂 زبان عربی یک زبان طبیعی هست یعنی در طول سالیان خیلی زیاد توسط مردمی که اون رو ...

زبان عربی اصلا از کوفی گرفته شده

چیزی درباره کتاب الکتاب سیبویه میدونید ؟؟؟

کتابش هست کتاب

۱۴۰ هجری بدنیا اومده

اصلا ۱۴۰ هجری مهم نیست مهم اینه از ۱ هجری به بعد یعنی بعد از اسلام .

تازه اینو من از نت کپی کردم

سیبویه دانشمند و نحوى مشهور ( قرن دوم هجری قمری )