2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
در یک کلمه تنها عامل پشت موندنم اعتیاد به فیلم درسی بود🖤

فیلمو اگه آنلاین نمیبینی باید حداقل رو سرعت 1.5ببینی و حتمااا تست بزنی بعدش، خودتم جزوه رو بخونی تنها فیلم با نخوندن فرقی نداره

ویدیو باید با استادی ببینی که باهاش ارتباط میگیری و تا میتونی آنلاین بیینی وگرنه خب اگه آموزشت کامل ...

برا من خیلی خطرناک بودبرا اینکه از استادا جا نمونم کنکورم فنا شد

حالا شاید برا شما متفاوت باشه من هرکار میکردم ۵ ساعت روزم کم کم برا ویدیو میرفت برا دو درس وقت تست نمیموند برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداکنه قبول شم🥲🥲

تلاش کن و تحت هیچ شرایطی جا نزن شک نکن قبولی

کنکورو الکی تو ذهنت بزرگش نکن باور کن از نظر من از نهاییا راحت ترو خوش قلق تره چون واو به واو حفظی نداره کتابو خوب بخونی بردی و اینکه حتمااا تست بزنی

زیستشو نزن خیلی غلطاش زیاده،اومده میگه هسته اندامکه🥶اخه هسته اندامکههههه🤯

یا خدا😐واقعا انقدر غلط داره اگه همه درساش اینطوری باشه بدبخت میشم بخونمش که

برا من خیلی خطرناک بودبرا اینکه از استادا جا نمونم کنکورم فنا شد حالا شاید برا شما متفاوت باشه من ه ...

آخ آخ حتما مدرسه میرفتی

منم پارسال کنکور داشتم و مدرسه میرفتم، تهش میتونستم روزی 5یا 6ساعت بخونم که اونو روزی یه فیلم رو دور 2میدیدم دو ساعت طول میکشید بقیشم تا حدودی تست میزدم ولی خب نه خیلی زیاد

و اینم بگم کنکور اصلا مسئله این نیست تو روزی چقد بخونی مهم اینه که ول نکنی، هرسال تو یه بازه هایی کل ...

می شه به منم انگیزه بدین واقعا بی انگیزم،همه وقتمو گذاشتم روی نهایی که کنکورو با ۳۰یا۳۵ درصد جمع کنم،حالا معدل نهاییم احتمالا۱۸.۷ این حدودا بشه و من اصلا انگیزه ادامه دادن ندارم،چون پایه توی طول سال کار نکردم خیلی،الان درصدامو چند بزنم پزشکی تعهدی حداقل قبولم به نظرت؟

آخ آخ حتما مدرسه میرفتی منم پارسال کنکور داشتم و مدرسه میرفتم، تهش میتونستم روزی 5یا 6ساعت بخونم که ...

من دور تند هیچی نمیفهمیدم همشو با سرعت عادی میدیدم

تازه انگار ماهیم هیچی ازفیلمایی که دیدم یادم نیست🥲

مدرسه هم نمیرفتم بعد مثلا فیلمه دوساعت و نیم بود من ۳ ساعت و نیم طول میکشید ببینمش و جزوه بنویسم

می شه به منم انگیزه بدین واقعا بی انگیزم،همه وقتمو گذاشتم روی نهایی که کنکورو با ۳۰یا۳۵ درصد جمع کنم ...

حتمااا عزیزم چرا که نه

شما باید برای تعهدی فک کنم تراز 9000یا 9200اینا بیاری، که براق این باید شما باید مثلا زیست بزنی 45/فیزیک 20/شیمی 35/ریاضی 20و زمین هم 20تراز حدود 8100اینا فک کنم بده و شما تقریبا به این درصدا نیاز داری

من دور تند هیچی نمیفهمیدم همشو با سرعت عادی میدیدمتازه انگار ماهیم هیچی ازفیلمایی که دیدم یادم نیست� ...

باید 25 25سرعتو زیاد کنی که کم کم مغزت عادت کنه و اگه آفلاین میبینی به هیچ وجه وسطش قطع نکن که جزوه بنویسی آخرش که تموم شد یه بیست دیقه وقت بزار از دست نویس بنویس

حتمااا عزیزم چرا که نهشما باید برای تعهدی فک کنم تراز 9000یا 9200اینا بیاری، که براق این باید شما با ...

واقعا راست می گین؟!فکر می کردم با این معدل نهایی همه درصدام باید بالای ۵۰ باشه🥲🥹

خداخیرتون بده واقعا ارامش گرفتم😍