2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
واقعا راست می گین؟!فکر می کردم با این معدل نهایی همه درصدام باید بالای ۵۰ باشه🥲🥹خداخیرتون بده واقع ...

عزیزم ببخشید من الان تخمین رتبه زدم برات و دیدم که شما باید خیلی بیشتر بزنی، من چون پارسال کنکورم بود زیاد یادم نبود ولی تخمین که زدم اسکرین هم گرفتم میخوای برات بفرستم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا راست می گین؟!فکر می کردم با این معدل نهایی همه درصدام باید بالای ۵۰ باشه🥲🥹خداخیرتون بده واقع ...

ادامه پیام قبلیم:

من نمیتونم عکس بفرستم ولی باید این درصدارو بزنی طبق تخمین رتبه

زیست 60

فیزیک 40

شیمی50

ریاضی 30

زمین 20

و اینا یه جورایی کف هستش و تراز 9000میده، شما باید سعی کنی یکم بیشتر بزنی تا ترازت بیشتر بشه🩵

اره ببين چون شیمی ۵۰ یکم سخته نمی شه فیزیکو به جاش بالا ببرم؟

چرا میشه ولی خب ضریب شیمی بیشتره، و شما اصلاا نباید هدفت 50باشه چون کفه واین درصدایی که گفتم حداقل 10درصد باید بالاتر درنظر بگیری و باید شیمی هم بالا بزنی تا ترازت بیاد بالا ولی میتونی فیزیک بیشتر از شیمی بزنی

و خب باید اینم درنظر بگیری که آدم درصدی که توذهنش هست کمتر میشه، اگه دقت کرده باشی معدلم همینه مثلا برنامه میریزی برا 20ولی خب یه 25صدم اینور اونور کارو خراب میکنه

برا من که اینجوری شد و من توذهنم تراز 9300گرفته بودم ولی خب شد 8500اگه شما میخوای قبول بشی باید این نکاتم در نظر بگیری گلم تا ضرر نکنی

و تو کنکور باید رشته ای که میخوای رو برای تراز یه پله بالاترش بخونی، مثلا اگه هدفت پزشکیه تعهدیه باید درحد پزشکی دولتی بخونی و هدفت مثلا تراز 9600اینا باشه تا به تراز 9100اینا برسی

من برای فیزیوتراپی میخوندم ولی ترازم شد 8500و پرستاری رفتم