2777
ببین خودت حریمت رو باهاش حفظ کن. صمیمت زیاد نباشه ولی احترام و حریم خیلی باشه. زودترم ازدواج کن

مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه

طرف مجرده

مامانم میگه اون بلد نیس با بچه چجوری رفتار کنه برا همون

راستی یه بارم سعی کرد لبمو ببوسه

به مامانم گفتم ، اونم وقتی مامانم بهش گف یه جوری ماس مالیش کرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه ...

وای. ناپدری ها خیلی خطرناکن. حتما از خونه برو. اگمیخوای آسیب نبینی. برو با مادربزرگت زندگی کن.

کمتر یکسال ازدواج کردم پسرم ۸سالشه دخترم ۳سالشه نه مجرد بود

دمش گرم خدا خیرشو بهش میده ها جسارتا بچه نمیخواد ازتون ؟و اینکه همسرتون فوت شدن یا حدا شدین با پسرتون چجوریاس

وای ناپدری خیلی سخته مثلا پیشت چیکار میکنن؟ شوخی دستی میکنن؟

نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه

مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم شد بفرس بیاد پیشم باهاش کار دارم

یا ...

نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم ش ...

عزیزم این داره با دوتاتون تیک نیزنه چقدر مادرت احمقه با این ادم مونده اون به تو نطرداره پریود مامانتو از خودش بپرسه رفتارش نرمال نیستا

ببخشید حس بدی گرفتم احساس میکنم کرم داره رو خودتم نظر داره ، خیلی مراقب باش باهاش تنها نمونی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
چقد بد کاش بتونی مستقل زندگی کنی جانم همین ها هم دلایل کمی نیس و زندگی و سخت میکنه

به نظر شمام عجیبه نه؟ این مرده اونقدر رفته تو چشم مامانم که عیباش رو نمیبینه

مامانم میگه این چون مجرده برا همین طرز رفتار با بچه رو نمیدونه

وگرنه منظوری نداره

ولی عجیبه

حتی یه بارم سعی کرد لبمو ببوسه

دمش گرم خدا خیرشو بهش میده ها جسارتا بچه نمیخواد ازتون ؟و اینکه همسرتون فوت شدن یا حدا شدین با پسرتو ...

جدا شدم و خیلی معجزه وار هم استخدامی بانک قبول شدم هم ازدواج کردم

رابطه ش عالیه با پسرم ولی کلا احساس میکنم دخترمو بیشتر دوست داره

گاهی بهانه میکنه میگه دلم دختر میخواد بازم میگه نه ممکنه بعدش هانیه رو اینقدر دوست نداشتن باشم

مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه ...

مورد خوب یعنیکی؟ تو اقتصادی تخفیف بده ولی تو اخلاق و پاکی و اینکه ازش جواب بگیری تخفیف نده. بهونه بیار بگو دوست دارم پیش مادربزرگ باشم کمکشون کنم.