mbkngja مدیر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 125 عنوان ناپدری | مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 73 پست بچه ها چجوری باهاش کنار میاین؟ چرا برا من سخته؟ یه جوری نمیشین وقتی مامانتون پیششه؟ امروز | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 10750 عزیزم نازی دمش گرم چه مردی خدا حفظتون کنه برای هم واقعا توبن باهم؟چند وقته ازدواج کردی دخترت چند سال ... کمتر یکسال ازدواج کردم پسرم ۸سالشه دخترم ۳سالشه نه مجرد بود
mbkngja مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 125 ببین خودت حریمت رو باهاش حفظ کن. صمیمت زیاد نباشه ولی احترام و حریم خیلی باشه. زودترم ازدواج کن مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه چجوری رفتار کنه برا همون راستی یه بارم سعی کرد لبمو ببوسه به مامانم گفتم ، اونم وقتی مامانم بهش گف یه جوری ماس مالیش کرد
زینب_سادات2 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1358 مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه ... وای. ناپدری ها خیلی خطرناکن. حتما از خونه برو. اگمیخوای آسیب نبینی. برو با مادربزرگت زندگی کن.
سارینوسورنا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4492 مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه ... وای بترس ازش این میخواد از تو سواستفاده کنه هر چه زودتر ازشون دور شو مواظب خودت باش
angel90 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 886 کمتر یکسال ازدواج کردم پسرم ۸سالشه دخترم ۳سالشه نه مجرد بود دمش گرم خدا خیرشو بهش میده ها جسارتا بچه نمیخواد ازتون ؟و اینکه همسرتون فوت شدن یا حدا شدین با پسرتون چجوریاس
mbkngja مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 125 وای ناپدری خیلی سخته مثلا پیشت چیکار میکنن؟ شوخی دستی میکنن؟ نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم شد بفرس بیاد پیشم باهاش کار دارم یا ...
زینب_سادات2 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1358 نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم ش ... کرم داره
سارینوسورنا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4492 نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم ش ... خدایا چقدر وقیحه یعنی مامانت نفهمیده ابن فقط برا سواستفاده میخواد
زینب_سادات2 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1358 مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه ... اصلا تو خونه باهاش تنها نمون. برو پیش پدربزرگ مادربزرگ
angel90 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 886 نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم ش ... عزیزم این داره با دوتاتون تیک نیزنه چقدر مادرت احمقه با این ادم مونده اون به تو نطرداره پریود مامانتو از خودش بپرسه رفتارش نرمال نیستا
انار70 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 4929 ببخشید حس بدی گرفتم احساس میکنم کرم داره رو خودتم نظر داره ، خیلی مراقب باش باهاش تنها نمونی در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر
mahroo1234 عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 2502 نه مثلا شغلش یه جوریه که دو هفته یه بار پیشمونه مثلا وقتی میاد اینور ازم میپرسه مامانت پريودش تموم ش ... چه مریضتنها نمون باهاش درخواست ندید لطفا؛ قبول نمیکنم
mbkngja مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 125 چقد بد کاش بتونی مستقل زندگی کنی جانم همین ها هم دلایل کمی نیس و زندگی و سخت میکنه به نظر شمام عجیبه نه؟ این مرده اونقدر رفته تو چشم مامانم که عیباش رو نمیبینه مامانم میگه این چون مجرده برا همین طرز رفتار با بچه رو نمیدونه وگرنه منظوری نداره ولی عجیبه حتی یه بارم سعی کرد لبمو ببوسه
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 10750 دمش گرم خدا خیرشو بهش میده ها جسارتا بچه نمیخواد ازتون ؟و اینکه همسرتون فوت شدن یا حدا شدین با پسرتو ... جدا شدم و خیلی معجزه وار هم استخدامی بانک قبول شدم هم ازدواج کردم رابطه ش عالیه با پسرم ولی کلا احساس میکنم دخترمو بیشتر دوست دارهگاهی بهانه میکنه میگه دلم دختر میخواد بازم میگه نه ممکنه بعدش هانیه رو اینقدر دوست نداشتن باشم
زینب_سادات2 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1358 مورد خوب نیس برا ازدواج آخه ، نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه طرف مجرده مامانم میگه اون بلد نیس با بچه ... مورد خوب یعنیکی؟ تو اقتصادی تخفیف بده ولی تو اخلاق و پاکی و اینکه ازش جواب بگیری تخفیف نده. بهونه بیار بگو دوست دارم پیش مادربزرگ باشم کمکشون کنم.