2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرم بهترین کس تو زندگی ام بود ،یه نگاه به پدرم رو با هیچی تو دنیا عوض نمیکردمicon ،ولی از وقتی رفته میگم کاش مادرم ازدواج کنه ،تنهایی خیلی سخته ،خیلی ها رو دیدم که بعد فوت همسرشون حس پیری دارن و تو سن بالاتر خیلی زود آلزایمر میگیرند

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

این آدم خوبیه فقط عیبش ایناس: اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خبر میشم ،کل ...

چقد بد کاش بتونی مستقل زندگی کنی جانم همین ها هم دلایل کمی نیس و زندگی و سخت میکنه

من نمیکنم ،پسره خودش همش یه کاری میکنه یا حرفی میزنی من بفهمم حتی مامانم گفته این کارو نکن ولی باز ...

خیلی مواظب باش. هم تو پوششت. هم حریم و رفتارت. ب روی خودتم نیار. اگ میتونی نباش. پیش مادربزرگی یا خوابگاهی جایی. چکار میکنه مثلا

شوهر منم ناپدریه الان که دخترم هوو من شده🫤😐همه پولا توجه ها رفته سمت خانوم خانوما

عزیزم نازی دمش گرم چه مردی خدا حفظتون کنه برای هم واقعا توبن باهم؟چند وقته ازدواج کردی دخترت چند سالشه شوهرت بچه داره از خودش

من اصلا دوس ندارم مامانم پیشش باشع، ولی اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خب ...

یعنی چی رعایت نمیکنه!؟ کلا پدر واقعیتم باشه باید رعایت کنن بلاخره شما جوان هستین!

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر