2777
من تجربه نامادری رو دارم و اره خیلی وقتا به شدت اذیت میشم

من اصلا دوس ندارم مامانم پیشش باشع، ولی اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خبر میشم ،کلا یه جوریه ، اصلا رعایت نمیکنه پیشم ، خودشم خیلی پولداره ولی جونش در میاد حتی یه میلیون پولم واسم خرج کنه

این دو تا اخلاقش خیلی رو مخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ندارم مادر پدرم به هم وفادار بودن پدرمو که میدونستم که اگه مادرم بمیره خدای نکرده هیچوقت ازدواج نمیکنه سر این مرگ رو میارم وسط که تنها مرگ اینارو جدا کرد اینقدر عاشق هم بودن مادرمو راستشو بگم یکم فکر میکردم ولی خب اونم خداروشکر اینکارو نکرد و فقط به من و شوهرم و برادر بزرگترم تکیه کرد بیشتر به من و شوهرم چون دوتامون بعد مرگ پدرم خونمون رو ول کردیم و اومدیم پیشش

نباید ناراحت بشینبلاخره اون اقا جز نزدیکی از خانوادسمثل پدر اگه ادم خوبیه باید قبولش کنید و گارد نگی ...

آخه اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خبر میشم ،کلا یه جوریه ، اصلا رعایت نمیکنه پیشم ، خودشم خیلی پولداره ولی جونش در میاد حتی یه میلیون پولم واسم خرج کنه

آخه اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خبر میشم ،کلا یه جوریه ، اصلا رعایت نم ...

دانشگاه کارشناسی پیوسته بزن شهرستان برو ۴ سال نباش.تا اونموقع هم یا کار پیدا کن یا اگر مورد خوبی اومد بعد دانشگاه ازدواج کن برو

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

آخی عزیزم ولی اگه من مادرم با بابا مشکل داره جوونیش حیف شد اگه حدا بشه با یکی دیگه خوشبخت بشه و اوت ...

این آدم خوبیه فقط عیبش ایناس:

اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خبر میشم ،کلا یه جوریه ، اصلا رعایت نمیکنه پیشم ، خودشم خیلی پولداره ولی جونش در میاد حتی یه میلیون پولم واسم خرج کنه

این آدم خوبیه فقط عیبش ایناس: اون اصلا پیشم رعایت نمیکنه ، من حتی از زمان رابطه شونم با خبر میشم ،کل ...

ببین خودت حریمت رو باهاش حفظ کن. صمیمت زیاد نباشه ولی احترام و حریم خیلی باشه. زودترم ازدواج کن