2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشون عالی،حتی اگ کاری هم نکنی باز هم عالی،فقط بچه نه،شما مادر سه تا بچه ای شکر خدا،شما سه تا بچه دا ...

با نهایت احترام ولی زیاد با نظرتون موافق نیستم.منم یه زمانی مثل شما فکر کردم و فقط یک بچه آوردم .

معتقد بودم کیفیت مهمتره، خیلی هم بهش رسیدیم الانم رشته خیلی خوب توی دانشگاه درجه یک دولتی میخونه.

ولی هییییچ چیزی جای خواهر و برادر را نمیگیره حتی اگر باهاشون قطع ارتباط باشی.

من در سن۲۴سالگی دخترم به دتیا اومد هر کسی ما را باهم میبینه فکر میکنه خواهر بزرگترشم

مامان خیلی پایه و پر انرژی هستم، خودش همیشه میگه کودک درونت از من شادتره ،خیلی هم با هم صمیمی هستیم.

ولی هیچوقت نمیشه جای خواهر براش باشم .چون نقش من مشخصه ، مادر!

و حسرت داشتن یک خواهر یا برادر براش برای همیشه توی دلمون موند.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اره عجیبه واقعا.... خصوصا اینکه مادر دخترش هستی و به هر حال این حرفها روی آینده ی دخترتون تاثیر میذا ...

ببین دعوامون میشد میگفتم طلاقم بده از قصد جلوی خودم آخر شب با گوشیش برام اس ام اس میفرستادم کجایی تا این وقت شب حالا تو خونه بودم که بره به همه نشون بده که تا اینموقع خونه نیست حرمزاده اس خدا نابودش کنه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خیلی خوب شد طلاق گرفتی شوھر بیچارت نجات پیدا کردہ ازدستت۔ازتایپیکات معلومہ چقدر معلوم الحالی۔با مامو ...

@niniyar من جواب این کاربر بیشعورو نمیدم کلی بهم تهمت زد وقتی هیچی نمیدونه خواهشا رسیدگی کنید من اصلا این کاربر نمیشناسم الان اومدم دیدم منو ریپ زده این پستهای چرت وپرت رو برام نوشته

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خواهش گلمآره خیلی کم شده...چرااذیت میشم اصلا دوست ندارم رابطه باشه

وای خیلی بدمیشه اینطوری از همینه یائسگی میترسم

ببین عزیز هیچی بی درمان نیست سرچ کن تو گوگل کلی داروهای افزایش میل برای خانم های یائسه هست با مشورت دکتر حتما استفاده کن اینطوری نمیشه که حالا جوونی نباید تو این مورد اذیت بشی

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد