2777
2789

دوستان این درسته که اکثر خانمای ایرانی چندین بار شوهر میکنن؟ ،من هر چی تاپیک میخونم اینجا همه یا دارن جدا میشن که برن با یکی دیگه ،یا اینکه ازدواج دوم و سومشونه زندگیشونم فوق العاده عاشقونه .بخدا آدم شک میکنه یعنی ماها که یکبار ازدواج کردیم از بقیه عقبیم یا ی چیزی کم داریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر یک برادر یا خواهر هم داشته باشه اصلا این حس رو نخواهد داشت بعد هم پدر و مادر در سنین بالاتر خیلی ...

من زندگی و عمر رو کوتاهتر از اونی میدونم که همش بچه داری کنم اونم توی چهل سالگی

من عاشق همسرمم

۴۰ سالم.خداروشکر ژنتیک خوبی دارم.کمتر سنم میخورم.تحت نظر متخصص تغذیه،سالم خوری رو شروع کردم.ورزشم سفت و سخت استارت زدم.هوازی و بدنسازی میرم.دارم خودمُ باعضله سازی، برای سن بالاتر اماده میکنم.

واسه اولین بار دوره ی اول پروفایلو رو تزریق کردم.

آزمایش کامل دادم ک دیگ برم تحت نظر پزشک و داروهای مختص سنمُ استفاده کنم.

قراربود بینی مُ عمل کنم ولی خوب چون یه مدت بعد عمل نمیشه ورزش کرد،گفتم یک تا دوسال بدنم بسازم ک پاشیده نشه بعد عمل کنم ولی جزءبرنامه هامِ.

۳تابچه دارم ولی بم نمیخوره.تو فکر اینم برم تحت نظر پزشک واسه چن قولو زایی.چون عاشششق بچم.تاحالا موفق نشدم همسرم راضی کنم واسه این یکی اقدامم.

حس پیری ندارم و برعکس خودمُ خیلی جوون میبینم.

از هر سنی اقدام کنی واسه هر کاری،دیر نکردی.

آها اینو یادم رفت؛دوچرخه سواری بلد نیستم و میخوام تلاش کنم واسه یادگیریش.

و اینک ثبت نام کردم واسه گواهینامه بدون اطلاع شوهرم،میخوام سوپرایزش کنم.

کلا انگار بعد ۴۰سال تازه بیدار شدم من

یاداصحاب کهف افتادم😅

حیف شد تو این تاپیک نبودم ۲۰ شهریور چهل ساله میشم ...گفتنش هم برام خیلی سخته....انگار این عدد روم سنگینی میکنه ظاهرم اصلا به چهل نمیخوره به هرکی میگم تا چند روز بهم میگه اصلا فکر نمیکردم چهل باشی ....راستش چندسالیه که از سنم خجالت میکشم بعضی جاها حتی دروغ میگم ...

یه دختر دارم تا نداره
۴۰ سالم.خداروشکر ژنتیک خوبی دارم.کمتر سنم میخورم.تحت نظر متخصص تغذیه،سالم خوری رو شروع کردم.ورزشم سف ...

من حس می کنم یه جاهایی داری هیجانی تصمیم می گیری مثل چند قلو زایی با وجود داشتن سه تا بچه

۴۰ سالم.خداروشکر ژنتیک خوبی دارم.کمتر سنم میخورم.تحت نظر متخصص تغذیه،سالم خوری رو شروع کردم.ورزشم سف ...

همشون عالی،حتی اگ کاری هم نکنی باز هم عالی،فقط بچه نه،شما مادر سه تا بچه ای شکر خدا،شما سه تا بچه داری اما اونا فقط یه مادر دارن،محبت و توجه رو به همونا بیشتر کن همشون بغل کن،اصلا دیگ فکر بچه نکن،من یک دختر پنج ساله دارم فقط، سی و شش سالمه،اصلا دلم نمیاد دیگ جایگزین بیارم حس میکنم حواسم ازش پرت میشه،درست تنها خواهد موند،ولی ما هم چندخواهربرادر بودیم ومن از همه کوچیکتر اما همه بیخیال هم شدیم و اصلا هیچ همو نمیبینیم سه ساله،و از هم دل کندیم..بچه رو خواهشا نه،عاشق همین سه تا بمون،انگار شبیه ببخشید خیانت،میدونی اونا شاید تو دلشون خیلی تنهان❤️گناه دارن،حتی اگ رفاه هم فراهم باشه عشق و توجه مادر به بچه چیز دیگ س🌹حس جوونی کردن با بچه دار شدن فراهم نمیشه هر چیز وقت خودش داره،اون بشه بیست شما بشی شصت،من خودم چقد غصه میخورم میگم کاش بیست ازدواج کرده بودم الان با بچه م تفاوت سنیم کم بود شاید بیشتر عمر میکردم و بیشتر میموندم ومیدیدم بچه م رو..ولی قسمت بوده میدونم،ب هر حال بچه های الان خیلی تنهان ب لحاظ محبت پدرمادری،باید انگشت شمار بشبم و مادر مهربونی و پرتوجه باشیم نگاهمون برای اونا باشه نه حواسمون پرت یه بچه دیگ،واای فکرشم نمیشه کرد،بچه تا دوسالگی شیرین ،از هر بچه و ادم بزرگ بپرسی راضی نبوده دنیا بیاد،سختی ها زیادشده،فقط بحث اقتصاد ومعیشت نیس،این همه خطرات دور از گوش ها،میبینیم ومیشنویم،