2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخلاقم رفتارم، ذوق و شوقم، پوششم هنوز تو 18 سالگیم جامونده 🤣🤣🤣🤣 هیچوقت خودم رو 40 ساله تصور نمیکنم، کودک درون به شدت فعالی هم دارم، تیپ و قیافم هم نهایت 28 میخوره، تازه اون روز یکی پرسید چند سالته، الکی گفتم 35، هنگ کرده بود که اصلا 35 بهت نمیاد، اگه گفته بودم 40 که دیگه وا میرفت کلا😬😬😁😁

بابا بی خیال حالا بشینیم غصه بخوریم که چی بشه اتفاقا این مرحله از زندگی من خیلی بیشتر ارامش دارم برای خودم وقت میزارم خیابون میرم با دوستان پیاده روی میرم تمرکزم روی زندگی خیلی بهتر از قبله قبلا اصلا برای خودم نبودم خودم را وقف خانواده کرده بودم. اصلا هم احساس پیری نمیکنم به نظرم از صد سالگی به بعد ادم پیره. دل زنده باش. مگه قراره ما دوباره به دنیا بیاییم

دکترزنان رفتم عزیزم فایده نداشت..بایدزودترمیرفتم ولی نفهمیدم دیررفتم دارو داد و.نشد..مادرمم توهمین ...

ای بابا پس ارثیه

ببخشید عزیزم یه سوال بپرسم ازت

بعد یائسگی میل جنسیت کم شد؟

تو رابطه اذیت نمیشی؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
از شوهرم طلاق گرفتم پیشش داشتم پیر میشدم دوسپسر دارم خیلی دوسش دارم ازم ۱۲ سال کوچیکتره بهش همون اول ...

عزیزم یه ماه نشده با مامور گشت دوست شدی ، چجوری وقت کردی دوستش داشته باشی؟ اصلا ،طلاق گرفتی؟