2777
2789

منم متولد ۶۲ هستم

عااااشق تاریخ تولدم هستم

و این روزها دارم با تمام وجودم تتمه ی جوونیم رو حفظ میکنم و سعی میکنم ازش لذت ببرم

توی ۳۲ و ۳۹ سالگی هم بچه آوردم

۲۹ سالگی ازدواج کردم

و قبلش اصلااا نمیتونستم به ازدواج فکر کنم

وااای یادمه سال اول دانشگاه خواستگار داشتم حالم بد شد و از استرس تا ی هفته دانشگاه نرفتم که جلو راهم رو نگیره و اصرار کنه.. 😄

,کلا ما دهه شصتی ها بیشتر تو خط دانشگاه و اشتغال بودیم و بعد ازدواج...

برخلاف دههی هفتاد و هشتاد!

من یادمه تو مدرسمون هر کی زود ازدواج میکرد پیشمون عیب بود!! و تعجب میکردیم که فلانی ازدواج کرده.....

خلاصه اینکه چهره ام هم همسایه مون که باهاش صمیمی شدم چند ماه پیش تعجب کرد وقتی سنم رو بهش گفتم...

فکر میکرد دهه هفتادی هستم...

تنها غصه ی این روزهای من عدم اشتغال هست که اونم یه خاطر بچه ها و مهاجرت به شهر دیگه شغلم رو از دست دادم

اما امیدوارم که دوباره برگردم به محیط کار

انشالاااااا 😁😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید الان سازمان جهانی بهداشت هم جوانی رو تا ۴۳ سال تعریف میکنه

این یعنی نسل کلا جوون شده

اینایی که میان میگن بهمون نمیخوره این سنمون باشه و فلان بیشتر خودشون رو با مادربزرگ هاشون مقایسه میکنن اگه نه همه همینن(مگر اونایی که هنوز به سبک قدیم زندگی میکنن کارگری و هزار تا زایمان و کهنه شوری و فلان)

الان همه از سنشون کمتر میخورن چون سن قدیم و جدید کاملا تعاریف متفاوتی داره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۴۳ سالمهعاااالیهم ظاهر هم باطنظاهر میگن ۳۰ بهت میاد اصلا حس سن بالا بودن ندارم با اینکه چادری ام ...

چون مطمعنا مجردی

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

من ۵سال مونده تابرسم به ۴۰سالگی ولی افتخارمیکنم توتاپیک خانمهای ۴۰ساله هستم خانمهای موقر وعاقل

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

فروردین چهل ساله شدم

خیلی وقتا حواله میدم خیلی چیزا رو و میگمچهل سالته بچه نیستی وا بده

یه ارامش خاصی برا ادم پیش میاد

اما از ظاهرم بگم هنوز جوانم و همه میگن نهایت ۳۵ ۳۶ سال بهم میاد

هر چند چهل سالگی رو هم دوست دارم

درمورد مامانمه

احساس دقیقشو نمیدونم ولی

خودش میگه احساس میکنم افسرده شدم چون اکثرا تنهاست چ کار حاصی انجام نمیده

اما لیزر رو تازه شروع کرده ، داره سعی میکنه زبان بخونه البته با اصرارررر فراوان از طرف من خودش زیاد مایل نبود

نتورکره و داره تلاش میکنه لطفا براش دعا کنین

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

منم متولد ۶۲ هستم عااااشق تاریخ تولدم هستمو این روزها دارم با تمام وجودم تتمه ی جوونیم رو حفظ میکنم ...

بنظرم برعکس

الانه که اول کار و درس بعد ازدواج میکنن

موفق باشین

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بله بنظر من تا ۵۰ آدم جوونه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش