2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دخترها ❤️. اگه همسرتون یا خودتون در رشته برق یا مکانیک هستید و به دنبال یک تخصص خوب برای بازار کار میگردید، شرکت توسعه انرژی اکام ویرا دوره آموزش فتوولتائیک و نرم افزار تخصصی PVSyst (طراحی نیروگاه خورشیدی) رو داره. من اطلاعاتش رو گرفتم و خیلی جامع و کاربردی هستش. شمارهشون رو میذارم، حتماً با ۰۹۲۰۶۲۰۶۹۶۴ تماس بگیرید و بپرسید که کی کلاس بعدی رو دارن.

در آستانه ۴۰ سالگی

از نظر جسمانی خوب ماندم

چون تو مسائل متاسفانه بی توجه ام .و آسان گیر.

از نظر روحی نیاز به اصلاح دارم

زندگیم دوس دارم.

ای کاش بتونم شاکر تر با

شم .

مقابل خالق مهربانم❤

به یه روایت جالب برخوردم در این رابطه

هرگاه مرد عمرش به چهل سال رسید، ندا کننده ای از آسمان صدا می کند که کوچ کردن نزدیک شد؛ زاد و توشه را مهیا کن.

این که علاوه بر

کارهای دنیوی

به توشه بعد رفتن هم فکر کنم

چون زمان زود میگذره...

زندگی با تمام شیرینی و تلخی هاش گذشت

و به چهل سال رسید!!!!

به همین سرعت

باقیشم میگذره...

پس دم رو غنیمت دان

که این نیز بگذرد.

از شوهرم طلاق گرفتم پیشش داشتم پیر میشدم دوسپسر دارم خیلی دوسش دارم ازم ۱۲ سال کوچیکتره بهش همون اول ...

چه خووووب شانس اوردی . منم دارم پیش ادمی که اصلا باب میلم نیست و درکم نمیکنه پیر میشم دلم میخواد بذارم برم فقط راحت شم از دستش

اره اما شوهر سابقم خیلی بیشرفه وقتی گفتم طرف علنا گفته غلط کردم یا به رئیس کلانتری گفته هیچی بینمون ...

اره عجیبه واقعا....

خصوصا اینکه مادر دخترش هستی و به هر حال این حرفها روی آینده ی دخترتون تاثیر میذاره

معلومه خیلی چزوندیش😁 که میخواست اینطور انتقام بگیره