بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشق و حال ینی چیکار میکنی؟!میشه بگی تا من دهه سی هستم انجام بدم
خخخخخ چندسالته ؟
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
نباید بگی دهه سی که بگی دهه سی یعنی بالای ۷۰ سال هه
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
عشق وحال شامل همه چی میشه حالا هرکی یجوری عشق وحال میکنه منم جوری که بهم خوش بگذره
یکی با کافه رفتن کنسرت رفتن به طبیعت و اینچیزها یکی .....
حالا من بگم میان خانمهای جانماز آب کشیده برام گزارش میزنن قطع میشم
من مرد هستم متولد 1360حس می کنم راه رو اشتباه رفتم - نه راه پس دارم و نه راه پیشفقط منتظر یک معجزه ه ...
معجره با تلاش خودت صورت میگیره همیشه خدا گفته ازتو حرکت از من برکت
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
دهه سی زندگیم هستم منظورم اینه خب://حالا قرار شد مثال بزنید
گلم هر کی شرایط زندگیش و خوشگذرلنیش فرق داره شما هم با شرایط خودت فک کن مثلا سر کار برو درامد داشته باش با دوستات خوش باش مسافرت برو تفریح و جاها دیدنی و مهمونیا دوستانه و.....
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم