2777
2789

چقدر راجب بارداری

و اختلاف سنی بچه و والدین بحث کردین

کاش راجب تجربیات ارزشمند میگفتین تا واسه چند نفر درس عبرت بشه

مثلا یه بنده خدایی بهم گفت قبل ۳۰ سالگی ورزش رو خیلی جدی بگیر گفت ورزش به اندازه غذا خوردنت مهمه تنها سرمایه ای ک میتونی از الان جمع کنی واسه خودت ورزشه تقویت استخونا و عضلاتته

گفت بعد ۳۰ سال چربیا به سختی شکسته میشن

خیلی به دردم خورد این تجربشون

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
من هورمونام خیلی نوسان داره سیکل هام نامنظم شده یا صفرم یا صد

خواهر من با ۵ تا بچه از ۴۰ سالگی رفت باشگاه و شروع کرد ب خودش رسیدن و ماشا الله دنده معکوس سنی شد یعنی با گدشت ۵ سال ک الان ۴۵ سالشه به نظر میاد ۳۵ سالشه دیگه بچهاش بزرگ شدن فقط ب خودش میرسه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببخشید میپرسم نیاز جنسی یعنی الان بیشتره؟! خودم ک 23 هستم صفرم ی چندوقتیه🤦🏻♀️یعنی طبیعیه تو این سن ...

بسرگیجه به هر کسی داره من از نوجوانی تا ۳۰عالی بودم کلا از سی تا حدود ۴۰ خیلی بد بودم کلا بدم میومد

میبینی هورمونات تغییر کرده یا شرایط رروحیت خوب نیست ایتا رو هم در نظر بگیر

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من ۳۸مجردم🧸

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من 38 سالمه .فکر کنم تنها کسی از بالا رفتن سنش و شکسته تر شدنش خوش حاله من باشم چون شوهرم حساس بود اختلاف سنی هشت نه سال هم داشتیم خیلی به همه چیزم گیر میداد ولی الان که موهام سفید شده و خط لبخندم نمایان شده و زانو در و کمر درد دارم دیگه راحت تر شده انگار خیالش راحت شده که دیگه کسی بهم نگاه نمیکنه البته بزرگ شدن پسرم هم بی تاثیر نیست ماشاالله قدش از خودم بلند تره

من 32 هستم

ولی کاملا احساس میکنم که دیگه جوون نیستم ،،،،هم از نظر روحی و روانی ،،، هم از نظر جسمی،،، هم از نظر حس و حال و شور و شوق!

بنطر من دوران طلایی جوونی از،، 18 و 19 هست تا 29،،

سی رو که رد کنید کاملا متوجه میشید که واقعا دیگه اون توان و چالاکی رو ندارید و هم جسمتون و هم روانتون یه جورایی خسته میشه!!!

حالا اینایی که میان میگن نه ما اول جوونی مون هست و فلان و رو اصلا درک نمیکنم!!!

بلفاروپلاستی انجام دادی آنقدر تاثیر داره یعنی

از خیلی اورتر🤣🤦🏻♀️

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
بلفاروپلاستی؟راضی بودی؟

اره خیلی تفییر کردم .

زیادی تغییر کردم 😅🤭

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
سلام چطوری برداشتی با عملچقدر هزینه ش شد

اره عمل یه رب کار داشت دوازده میلیون شد هزینش بابیحسی بود خیلی خوب بود الکی میترسیدم .

اگه تهران هستی پیش کدوم دکتر این عمل را کردی؟

نه مشهدم عزیزم

۴۰ سالگی کجاش پیره

من ۲۲ سالمه البته

اما مامانم ۴۲ سالگی منو به انیا اورد قربونش برم عین گل بود

بچه اولشم بودم

اگر معتقدی زن نباید کار کنه اگر معتقدی کسی که رفته خونه باید بهش تجاوز بشه اگر معتقدی که لباس طرف بد بود حق بوده تجاوز بشه و ایراد از متجاوز نیس اگر معتقدی خیانت زن واویلاس ولی مرد اشکال نداره ریپلای نزن چون بدجور شاخامون گیر میکنه توهم