2777
2789

اوج .....خولی من

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

به نظرم چهل سالگی سن خوبیه از این نظر که نه اونقدر جوونی که تصمیمات نسنجیده بگیری یا سردرگم باشی نه انقدر پیری که بدنت به کهولت رسیده باشه، نه اونقدر جوونی که کوچیک بودن بچه ها دست و پاتو ببنده نه بچه هات انقدر بزرگن که به مشکلات نوجوونی و جوونی رسیده باشن ولیییییییییییی مشکلی که من باهاش دارم اینه که سن متوقف نمیشه و راستش توی پنجاه سالگی که بعد از این به سرعت بهش نزدیک میشیم نه تنها هیچ کدوم این خوبیا نیست بلکه یائسگی و به هم ریختن هورمونها و از بین رفتن طراوت هست. به شخصه از پنجاه سالگی می ترسم چون سن یائسگی سنیه که طبیعت از باروریت ناامید میشه و رسما افولت آغاز میشه😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خل ؟

خل خالی نه😂

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

خل خالی نه😂

چون تواین سن دنبال 18 ساله میگردی فکر میکنی جووونی

در مورد بچه دار شدن توی این سن باید بگم که واقعا نمیشه برای همه یه نسخه پیچید من اگه الان بچه ی سومم رو بیارم مادر بهتر و عاقلتری خواهم بود و اشتباهاتی که در کوچیکی اون دوتا داشتم کمتر میشه ولی به عنوان کسی که خودم توی ۳۸ سالگی مادرم به دنیا اومدم و مادرم هم اتفاقا پایه و پرانرژی بود ولی همیشه به خصوص الان که سن مادرم بالا رفته به همسرم و دوستام که والدین جوون دارن و هر لحظه استرس از دست دادنشون رو ندارن حسرت می خورم

ای بابا گیربدی دیر شده

شددد

نرسیده به چهل هستمجدا شدم هیچ امیدی برای آینده ندارم میدونم ازدواج نمیکنم و بقیه عمرم همینجور میگذر ...

چرا قربونت تویدونه بچه داری جوون هم هستی انشالله یه بخت خوب نصیبت میشه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
نرسیده به چهل هستمجدا شدم هیچ امیدی برای آینده ندارم میدونم ازدواج نمیکنم و بقیه عمرم همینجور میگذر ...

چرا قربونت تویدونه بچه داری جوون هم هستی انشالله یه بخت خوب نصیبت میشه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده