2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال قبل و سال قبل ترش افسرده و دلمرده بودم نمیدونم شاید چون دخترم کنکور داشت. ولی الان چندین ماهه حس و حال دختران نوجوان رو دارم از لباس و اکسسوری و کفش و لوازم آرایش و کاشت ناخن و .... مدل های ترند نوجوان ها رو انتخاب میکنم

مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️

سلام دوستان فکر نمیکردم تاپیک پربازدید بشه.ممنون بابت انرژی مثبت و حرفای قشنگ و روحیه بخشتون.واقعا حقیقت داره که میگن واژه ها انرژی دارن.از دیشب خیلی حال دلم خوب شده به آینده خیلی امیدوار شدم.ان شالله بهترینا نصیب همتون بشه.

برای چی داغون باشی

یه مادر بزرگ دارم 83سالشه هیچ وقت نمیگه پیرم مریضم فلان جام درد میکنه همیشه خودش با پای خودش میره دکتر همیشه مغذ بادام گردو فندوق تو جیبشه میخوره سر یخچالش تخم مرغ محلی ماهی ماست محلی هست تا ماهم میبینه میره سر گوشیامون برای خودش اهنگ میزاره بلده اینا رو میگم باور نمیکنی ولی مامانم میگه قبلا جون تر هم کع بود مشکلی براش پیش میومد هیچ وقت غصه نمیخورده خیلیم تمیزه ضرف شستن هیچکی قبول نداره