وااای من فکر میکردم کاربر لوس ننر زیر ۲۸ ساله! ۴۴ سالگی و لوس و ننر بودن اصن با هم جور نمیان. چه خوبه که دلت جوونه، جوون که نوجوونه😃
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونوقت دکتر بیشعور بی سواد من که از بهترین های مشهد هم هست واسه اینکه من مشتریش بشم به من دختر 25 سا ...
نه تا ۳۴ سالگی بهترین حالته ولی تا پنجاه خیلی ریسکه اون بچه ده ساله بشه مادرش شصت ساله س..منم تو ۲۵ دکتر سرم داد زد چرا تا حالا بچه نداری و فلان ...بچه اولم به خاطر داد اون خانم بود ترسوندم
نه تا ۳۴ سالگی بهترین حالته ولی تا پنجاه خیلی ریسکه اون بچه ده ساله بشه مادرش شصت ساله س..منم تو ۲۵ ...
ولی من گفتم زرشک😂 سرم اگه داد میزد که میخوردمش. خیلی هم ادعای باسوادی داره، ولی کاسبه در اصل. کل حرفاش هم این بود که باردار شو تا من بتونم نه ماه از طریق تو سود کنم.
بچه اول پنجاه سالگی از نظر تفاوت سنی با مادر منطقی نیست، خانم خواننده سوزان روشن هم الان پنجاه رو رد کرده و فرزند اولش رو داره، من قبول ندارم این کار رو.
من خودم چهل ساله نیستم اما نمی دونم برنامه شام ایرانی سولماز حصاری دیدین یا نه بهش گفتن یکم چاق شدی گفت من تازه یک ماهه نی نی به دنیا آوردم ۴۴ ساله بود خیلی هم پرانرژی مثل فرفره برای همین مادر خوب بودن به نظرم به سن ربط نداره من الان nنفر میتونم مثال بزنم که فاصله سنیشون با مادرشون ۱۸ تا ۲۰ سال اما رابطشون خوب نیست از سن کم مادر درگیر بیماری اعصاب روان یا جسمی بوده
اصل کار هم همون فروشه،اطراف من خیلیا با شور و هیجان شروع به تولید کردن یکی قهوه بسته بندی کرد یکی ادویه و... اما مشکل تو این بود که نمیدونستن کجا بفروشن،صبر هم نداشتن دوست داشتن سریع به درآمد برسن ،به هر حال هر کاری خاک خوری داره باید شناخته بشی تا مردم اعتمادکنند
مثلاً شما هم میتونی آموزش بدی هم تو با سلام غرفه بزنی