2777
2789
چه اشکالی داره الان تو مطب دکترا خیلی از خانمای باردار دهه شصتی هستن ماشالله همه هم سالم و با انرژی

آره فامیل ما همراه من زایمان کرد پنجاه و سه سالشه ...دیگه علم پیشرفت کرده اگه بچه مشکلی داشت می فهمن سقطش می کنن

چرا قربونت تویدونه بچه داری جوون هم هستی انشالله یه بخت خوب نصیبت میشه

ممنونم عزیزم الهی آمین🙏🏻

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اوج درخشندگی خانم از ۴۰ سالگیهوا چرا پیر بشیم من باردارم🙄

اولین؟

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
امروز به شوخی به مامانم گفتم میگفت نکنیااا بهت میخندن🤦🥴

عزیزم این سایت سایت بارداریه با حرفهاتون چاقو تو قلب خیلی ها نکنین خیلی ها مثل من درگیر ناباروری هستن من ۴۰ سالمه و خدا هنوز بچه ای به من نداده این سایت کاری کرده دیگه از دنیا زده بشم خوش به حال خیلیها تون که شرایط براتون نرمال بوده اما خیلی ها نتونستن زود ازدواج کنن یا بچه دار بشن یعنی باید بهش بخندن که باردار شده تو ۴۰ سالگی مادر بزرگ من دایی منو تو ۴۷ سالگیش دنیا آورده دایی من بیشتر از همه مادرشو تو زندگیش دوست داره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اوج درخشندگی خانم از ۴۰ سالگیهوا چرا پیر بشیم من باردارم🙄

ماشاالله.

من ۴۱ ام و دکتر بهم گفت ذخیره تخمدان آنقدر کمه که فکر حاملگی رو از سرم بیرون کنم ...

تو طبیعی حامله شدی؟

اگر دکتر خاصی رفتی ، میشه به منم بگی؟

در مورد بچه دار شدن توی این سن باید بگم که واقعا نمیشه برای همه یه نسخه پیچید من اگه الان بچه ی سومم ...

عزیزم بیماری ارثیه من ۲۳ سالگی مادرم به دنیا اومدم ولی مامان من همیشه مریض بود و من ترس از دست دادنشون داشتم ربطی به سن نداره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ماشاالله.من ۴۱ ام و دکتر بهم گفت ذخیره تخمدان آنقدر کمه که فکر حاملگی رو از سرم بیرون کنم ...تو طبیع ...

آره طبیعی. البته اوایل ازدواج مشکل داشتم بچه دار نمی شدم ۴، ۵ سالی دارو خوردم

برا هر مشکلی راهی هس حتما. واقعا علم تو باروری نسبت ب چند سال پیش خیلی پیشرفت کرده عزیزم نا امید نباش . الان با تخمک اهدایی نمیشه؟

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

دقیقا منم منظورم همینه درسته چهل ساله پیر نیس ولی آدم با گذر سن خب تغییر میکنه چرا بعضیا قبول نمیکنن ...

کشتیمون بابا....

اومدی تو این تاپیک هی ۳۰ سالگیت رو به رخ میکشی!!

باااشههه فهمیدیمممم