2777
2789
بله این هست که تنها نمیشه ولی خب اون بچه ای که تو خونه هست تنها میشه ضمن اینکه پدر مادر اختلاف سنی ز ...

وقتی بچه تک فرزنده تنها نیست؟

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوشم میاد ک خانوما بچه میارن حتی تا ۴۰ و خورده ایچون اون بزرگا عروس دوماد میشن یهو آدم تنها نمیشه

بله این هست که تنها نمیشه ولی خب اون بچه ای که تو خونه هست تنها میشه ضمن اینکه پدر مادر اختلاف سنی زیادی باهاش دارن و از بچه شاید دور بشن

بله برون دختر بزرگش ؟؟؟!!!!!یعتی چند سالکی باردار بود خالت؟؟؟

خالم که بچه اولش بود گلم و دیر ازدواج کرده بود

کلا تک فرزندی بود خالم

عروس داییم بله برون دخترش بود و سومی رو باردار بود

مثل اینکه ۲۰ سالگی بچه اولش به دنیا اومده بود و خب ۴۲ سالش بود دخترش ۲۲ ساله بود و بله برونش بود

وقتی بچه تک فرزنده تنها نیست؟

بله تنهاست ولی خب پدر مادر جوان هستند و بچه رو اینور اونور زیاد میبرند ولی بچه وقتی تو سن بالا بیاد و خواهر برادرش ازدواج کنن فکر میکنم تروماهای زیادی براش ایجاد بشه البته بازم آدمها فرق دارن

مثلا برادرشوهر خودم کلاس چهارم بود که منو همسرم ازدواج کردیم و از اون موقع دشمن ما شد که چرا برادرام ازدواج کردن و من تنها شدم و ...

بله تنهاست ولی خب پدر مادر جوان هستند و بچه رو اینور اونور زیاد میبرند ولی بچه وقتی تو سن بالا بیاد ...

اقعا اینطدر نیست و پدر و مادر جای خواهر برادر رو نمیگیرن بعنوان یک تک فرزند میگم

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

اقعا اینطدر نیست و پدر و مادر جای خواهر برادر رو نمیگیرن بعنوان یک تک فرزند میگم

بله قطعا هر کس جای خودشو داره

ولی به نظرم اگه قرار باشه آدم چند تا بچه داشته باشه باید با فاصله سنی مثلا سه چهار سال باشه حداقل که با هم بزرگ بشن

مثلا الان دختر من ۱۲ سالشه و اگه بچه دار بشم دخترم میشه حداقل ۱۴ ساله و انگار دو تا تک فرزند داشتم چون از نظر سنی و ... اصلا ربطی به هم ندارن

من ۴۳ سالمهعاااالیهم ظاهر هم باطنظاهر میگن ۳۰ بهت میاد اصلا حس سن بالا بودن ندارم با اینکه چادری ام ...

میشه بگی چطوری به تیپت میرسی؟

من حس میکنم خیلی شلخته پلخته شدم

بله قطعا هر کس جای خودشو داره ولی به نظرم اگه قرار باشه آدم چند تا بچه داشته باشه باید با فاصله سنی ...

درسته اینم حرفیه

میشه بگی چطوری به تیپت میرسی؟ من حس میکنم خیلی شلخته پلخته شدم

سلیقه بخشیش ذاتیه بخشیش هم با زیاد گشتن تو جامعه و یکم رنگ شناسی و به روز بودن و دیدن مدلا و ...

من خیلی کانال و پیج لباس دارم مدلای جدید رو میبینم و به لحاظ رنگ هم خیلی دقت میکنم چی با چی همخوانی داره

اینکه هیکل رو فرم و البته جیب پر هم داشته باشی خیلی خیلی مهمه

من ماهی دو تیکه حداقل میخرم

با آزمون و خطا و زیاد خریدن فهمیدم دقیقا چی بهم میاد و چجوری بپوشم

فقط یه نکته طلایی اینکه هیچوقت دنبال ارزون نباش

ارزون ها بی کلاست میکنن

شاید لباس گرون متونی زیاد بخری ولی همون یه بار کلی به تیپ و قیافت کمک میکنه

من قبلا هر روسری قشنگ بود میخریدم

ولی الان میبینم کمتر از ۲ ۳ تومن به روسری بدم واقعا شیک نیستن .

روسری ۱ و ۵۰۰ هست ولی جنسش مشخصه ارزونه

یا چادر و شلوار و کفش و کیف هم همینطور

ارزونش هم هست ولی داد میزنن که ارزونن

شیک بخر

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز

چهل و دو سالمه

نسبت به تموم زندگی گذشته ام عاقلتر شدم ،عزت نفس پیدا کردم ،حس خوبی نسبت به خودم دارم

خیلی خیلی خوبه

آرومتر شدم ،کمتر عصبانی میشم

خودم حس میکنم دوس داشتنی تر شدم

و این انرژی را به اطرافیانم منتقل کرده ام

بقیه بیشتر از قبل جذبم میشن

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

سلیقه بخشیش ذاتیه بخشیش هم با زیاد گشتن تو جامعه و یکم رنگ شناسی و به روز بودن و دیدن مدلا و ...من خ ...

مرسی عزیزم خیلی نکات خوبی بود ..

اره هروقت ارزون خریدم پشیمون شدم

اصلا انگار داد میزنه ارزون بودنشون..

من امسال 40ساله شدم،نمیدونم چرا اینقدر انرژیم کم شده،خنثی شدم،دیگه استرس ندارم اما شوق زندگی هم ندارم،مثلا اون هفته مسافرت رفتم چقدر خسته شدم ،سه ساعت تو ماشین بودم پاهام گویا چوب خشگ شده بودن....دلم سالهای قبلم رو میخاد هرچند به سختی گذشت،زیباییم هم خیلی کم شده،با اینهمه کارهای زیبایی که انجام میدم.......من رو ببخشید اگه انرژی منفی دادم

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

چه اشکالی داره الان تو مطب دکترا خیلی از خانمای باردار دهه شصتی هستن ماشالله همه هم سالم و با انرژی

آره فامیل ما همراه من زایمان کرد پنجاه و سه سالشه ...دیگه علم پیشرفت کرده اگه بچه مشکلی داشت می فهمن سقطش می کنن