2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاپیک خوبی ادم امیدوار میشه واقعا اینقدر که همه میکوبن تو سرمون دهه ی ۲۰ سالگی بهترین دهه ی زندگی ...

اصلا حس درستی نیست که باید20 سالگی بهترین روزات باشه.برای خیلی ها این امکان نیست.من از حدود بیست تا 35 اصلا حال خوبی نداشتم.همش تلاش بود و سختی و روحیه بد و افسردگی.از 35 به بعد کم کم یاد گرفتم حالم بهتر باشه به چیزای بی اهمیت کمتر فکر کنم و بیشتر لذت ببرم.35خونه خریدم و کم کم وسایل و الان در آستانه چهل سالگی و مجرد بودن حسم به زندگی بهتر از هر زمانی هست فارغ از شرایط بد جامعه.تازه شروع کردم به یادگرفتن موسیقی که همیشه آرزوم بود بلد باشم و دارم یکم ثبات مالی پیدا میکنم و از بدهی ها خلاص میشم و میخوام یاد بگیرم بعد از این بیشتر برای خودم خرج کنم و اگه شد سفر برم.

🤣

چیش خنده دار بود بگو من و بقیه هم بخندیم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نه بابا میارن عروس دایی خودم ۴۲ سالش بود بچه دار شد

خآله ی منم ۴۲ سالش بود اولین بچه شو دنیا آورد قبلیا سقط میشدن چقدرم بچش باهوش

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

من متولد ۶۲ هستم و پونزده سال هست ازدواج کردم اما بچه اصلا و ابدا نمیخواستم ولی نمیدونم چی شد که یهو تو سن چهل سالگی دلم بچه خواست و الان یه دختر سه ساله دارم!

من خودم حس پیری داره بهم دست میده، از سفید شدن موهام ناراحتم از چروک های دور چشمم... همسر بی نهایت خوبی دارم، بچم هم بچه خوبیه ولی واقعا از چهل به بعد دیگه وقت بچه دار شدن نیست مگه تو شرایط خاص چون وقتی شصت سالت شده بچت بیست سالشه و این واقعا بده 😢

من سالها کاربر خاموش بودم اینجا و حتی عضو هم نبودم، الان خوشحالم که میبینم تو سن خودم انگار زیاده، همش فکر میکردم اینجا یه مشت بچه مدرسه ای ریخته 😃

خلاصه که سن عجیبیه، گاهی دلم برای عاشقی کردن هام تنگ میشه و بیشتر وقتها فکر میکنم عشق باعث شد از همه چیز عقب بیفتم...

اما چیزی که هست اینه که دلم برای جونی هام، برای صورت جونم، برای جوون بودن تنگ شده... 😭💔

نگید سن فقط یه عدده که این واقعا حرف مزخرفیه، وقتشه با یسری شعارها برای همیشه خداحافظی کنیم 🙌

منم واقعا میترسم انگار دارم به مرگ نزدیک میشم با خودم فکر میکنم پس چرا بقیه بچه میارن تو این سن

بحران ۳۰ سالگی هست درست میشه ان شاءالله

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

منم ۴۰ ساله دارم میشم

ابروهامو تازگیا میکرو کردم چهرم بهتر شده

ولی دندونام رسیدگی میخاد

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اره چهل سالگی شروع دوباره است

اما خوب توش دیگه اون حال و هوا نیست

به ظاهر کار ندارم اما از درون

عاقل تری

محتاط تری

کم حوصله تری

همه جانبه نگرتری

نسبت به قبل خودت

من ۳۸ هستم ولی خوب حال و هواش رو از دور دارم میبینم

سلام ۴۶ سالمه.دختر دوره ابتدایی دارم

مشکلی با سنم ندارم

دانشجوهتم بهم نیگن استاد چیکار کنیم به سن شما میرسیم انقدر شاد باشیم