2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴۳ سالمه ولی واقعا فکر میکنم ۳۵ سالمه اصلا احساس پیری نمیکنم ۷ ساله کلاسای خودشناسی میرم

خودمم هم طب میخونم هم تدریس میکنم

سالن ماساژ داشتم جمع کردم بیشتر به خودم و خانواده برسم

دورهمی بادوستام دارم

کتابخوانی داریم با دوستام

پیاده روی و اردوهای تفریحی داریم

مسافراتی زیارتی هم باهم میریم ☺️☺️☺️

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

سلام

من ۴۴سالمه

دقیقا همون جایی هستم که آرزوش را داشتم.

به تمام اهداف و آرزوهام رسیدم.باتلاش زیاد.

همیشه فکر میکردم در ۴۰سالگی باید برای مردن آماده بشی.

ولی خودم تازه چند تا هدف جدید پیدا کردم و دارم آموزش میبینم .

گاهی داستان کوتاه مینویسم.

صبورتر و پخته تر شدم

خیلی از چیزایی که قبلا برام مهم بودن الان اهمیتی نداره،رابطه ام با همسرم خیلی بهتره از قبلناست.

از نظر روحی توی ۱۵سالگی موندم شاد و پرانگیزه .

از نظر جسمی طبیعتا رو به تحلیل.

هیچ حسرتی برای گذشته ندارم جز اینکه ای کاش دخترم را تک فرزند نمی کردم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یادش بخیر در ۴۰سالگی پسرم و به دنیا آبردم که تکه ای از وجودم است الان ۴۷ سالمه سالم و صحیح بودم که ویروس لعنتی به عصب کوشم حمله کرد ۵۰ درصد شنوایی گوش چپم کم شد ناچارا باید سمعک استفاده کنم

من ۴۵ سالمه ۳تا فرزند دارم،شاغلم ،ارشد دارم پست خوبی دارم اما متاسفانه توی اوج خوشی هام دوتا عزیز از دست دادم داغون شدم افسردگی و م

شکل دید و....قبل ازاون همیشه خودمو۱۸ساله میدیدم .هرکس سنمو میپرسید میگفتم ۱۸ساِ وچند روز.شکر خدا الان بهترم عینک باید بزنم که نمیزنم. کتاب خیلی خوندم رمان های برتر ذنیا رو خوندم ،گاهی صوتی گوش میدم چون چشمم اذیت میَشه،دوتا از بچه هام دانشجوان یکی دبستانی