2777
2789
من یه پسر ۱۱ساله دارم البته اول ازدواج سنمون کم بود و ناخواسته واز روی نادانی حامله شدم و در اوج سخت ...

خدا بچتون رو براتون حفظ کنه

همسرتون نظر اکثریت جامعه الان رو داره و خب راست هم زندگی و دنیا روز به روز سخت تر میشه از اون طرف هر بچه کلی خرج داره شما باید دوره کودکی نوجوانی و جوانی و ازدواج اون بچه هم در نظر بگیرید که آیا میزان درآمدتون برای یه خانواده ۴ نفره باعث رضایتمندی هر ۴ نفرتون از زندگی میشه یا اینکه روحیه اینو دارید که مشکلات و استرسهایی که بچه دوم تا جوانی و حتی بعدش برای شما داره تحمل کنید همچنان آرامش نسبی داشته باشید

اول ازدواج به همه سخت میگذره یه سالهایی باید طی بشه تا وضعیت مالی و رفتاری زوجین نسبت به هم و زندگیشون استیبل بشه

اما حالا که شما بچه دوست داری بشین کم کم با همسرت صحبت کن براش از نمونه های مشابه خانواده های دوفرزندی موفق بگو شاید راضی شد

خواهر منم مثل شما خیلی بچه دوم دلش میخواست اما شوهرش میگفت نه دقیقا هم نظر شوهر شما بود در نهایت راضی شد و یه دختر ماه آورد و الان انقد شوهرش دوستش داره که نگو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچچچچچچ همینطور کج دار و مریض به زندگی ادامه میدم حس خوبی هم ندارم چهره خبیث و کثیف یه سری آدمهای اطرافمو بیشتر شناختم و بهم ثابت شد دیگه حالم از زندگی و زندگی کردن بهم میخوره

به نظرم یکیتون گروه بزنید توی ایتا یا روبیکا یا بله

آی دی تونو بذارید بقیه بهتون پیام بدن ادشون کنید

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

خب من وقتی بیست سالم بود آرامشم خیلی بیشتر بوداصلا نمیدونستم استرس چی هست الان که سی سالمه پراز است ...

وقتی آدم به خواسته ها و چیزهایی که مد نظرشه برسه قطعا آرامش بیشتری داره

مثلا من الانم نسبت به چند سال پیشم آرامش گرفتم البته من بدون بچه نسبت به خودم و همسرم و زندگیمون آرامش دارم بچه که اومد خب استرس و مسئولیت وارد زندگی میشه ایشالا برا ما و همه به خیر و خوشی باشه

البته برای شما که یه بچه دارید خب قضیه فرق میکنه با بچه استرس و نگرانی مادرو پدر بیشتر میشه و خب تعداد بچه ها که بالاتر بره این نگرانی بیشتر هم میشه چون مسئولیت زندگی یه آدم دیگه هم اضافه شده