2777
همسرت بچه دوست داره توی چهل سالگی

حقیقتش همسرم هنوز هم میگه راحتیم بچه اومد کلی مسئولیت داره دیگه راحتی الان رو نداریم البته ما هر دو خیلی کمتر سنمون نشون میدیم

البته بگم ما سخت گیریم و همیشه دنبال بهترین حالت از همه چی بودیم یعنی با تصمیم خودمون تا الان بچه نیاوردیم به نظر خودمون هم که بهترین کارو کردیم آخه آدم مگه چند تا بچه میخواد بیاره که دهه ۲۰ و ۳۰ زندگیش مسئولیت قبول کنه بیشتر دنبال پیشرفت خودمون بودیم که وقتی بچه اومد هم آرامش بیشتری داشته باشیم و هم بتونیم ساپورت بیشتری کنیم و هم کاملتر و داناتر بشیم برای فرزند پروری بهتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر منم ۴۰ سالگی وقت استفاده کردن از تجربه ها و تلاش هامونه

سن هم عدده

بقول دکتر سمیعی تو برنامه دورهمی گفت غربیا به ۸۰ سالگی میگن تولد دوباره

یعنی تا وقتی هستی باید قدر زندگیتو بدونی اجازه ندی ذهنت حس پیری بهت بده

این همه خانم موفق و سن بالا

حتی خانومای کم سواد که تو سن پیری پر از تلاش و فعالیتن میتونن برامون الگو باشن

اگه ادم زندگی راحت وبی دغدقه ای داشته باشه تا 70 سالگی هم شادابی ونشاط ظاهری وجسمی تکون نمیخوره ولی اگه مث ماها بخواد از اول زندگی بجنگی تو 35 سالگی موهات سفید میشه واعصابت داغون همه چیز ب پول ورفاه برمیگرده

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

دوستانی دارم ک درگیر ادامه تحصیل بودن ۴۰ سالگی تازه ازدواج کردند

اره منم فامیلمون خودش بعد تحصیل باردار شدن خواهرش اول باردار شد بعد ۵۰ سالکی اقدام کرد دانشگاه و درس

دقیقا منم منظورم همینه درسته چهل ساله پیر نیس ولی آدم با گذر سن خب تغییر میکنه چرا بعضیا قبول نمیکنن ...

آدما از مرگ میترسن ناخودآگاه تصور میکنن اینکه سنشون بالاتر رفته یا توانایی و جذابیتشون کمتر شده اینارو به مرگ نزدیکتر میکنه برای همین دوست ندارن بپذیرن که تغییر کردن درصورتیکه مرگ ربطی به سن نداره هرسنی هم آدم جذابیت خودشو داره لزومی نداره من انقدر خودمو کم ببینم که با یه دختر بیست ساله مقایسه کنم گذشت سن واقعیت زندگیه نمیشه ازش فرار کرد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

باهم زندگی میکنید

میاد پیشم وقتی بچم نیست بیشتر منو میبره خونشون

بچم گاهی پیش باباشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه