2777
عنوان

فیلم چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 24 پست
آره منم خوشم اومد سبک جدید و جالبی داشت👌🏻

خیلیییی

سریال طوری بود که اصلا قابل پیش بینی نبود خیلی جالب بود آدمو همش سوپرایز میکرد

بازیاشونم خیلی دوست داشتم مخصوصا اون دختر خوشگله سوگل خلیق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من عاشق فرام هستم یعنی رو مخ هستا ولی دوسش دارم این هیجان رو همش دنبال اینم یه فیلمی به همین جذا ...

دارکو ببین

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

خیلییییسریال طوری بود که اصلا قابل پیش بینی نبود خیلی جالب بود آدمو همش سوپرایز میکردبازیاشونم خیلی ...

اون پلیسه چی بود اسمش

چه کراشی شده بود تو فیلم😂

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

همون که تو لیسانسه هام بود ؟ اسمشو یادم نیست اره موافقم دوست داشتنی بودن همشون واقعا هر قسمتش یه شوک ...

مینا ساداتی چقد خوشگله لامصب😄😄😄

وای اره بعد فکر کنم دماغشو عمل کرده چه دافی شده جدیدا

خییییلی تیکس لامصب

خوش ب حال بابک حمیدیان😄

دقیقا 😅 هر روز داره جوونتر میشه ماشالله

😄👌🏻