2777
عنوان

سوزش ادرار

41 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوب هستید؟

عزیزان من حدود۲۹تیرسوزش ادرارگرفتم و۴مرداد رفتم دکتر بهم قرص مترونیدازول و سیپروفلوکساسین وپماد واژینال داد ویه دونه هم تست پاپ اسمیر برداشت گفت جوابش۲۰روزدیگه میاد من اومدم همه داروهارو طبق دستورمصرف کردم امروزصبح تموم شد ولی ازبعدازظهردوباره سوزش ادرارگرفتم زنگ زدم به دکترگفت شاید سنگ کلیه داشته باشی یه دونه برو سونو جوابش رو برام بیار احتمال داره از سنگ کلیه باشه سوزش ادرار بیچارهام کرده😭

ممکنه عفونت مثانه باشه

چون منم سوزش داشتم

دکتر گفت عفونت مثانه است

قرص خوردم خوب شدم

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عفونت مثانه بااون داروهایی که داده بود رفع نمیشه؟

فکر نکنم

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

شماچه دارویی مصرف کردید؟

پروتال ۰/۴

و همون چرک خشکن شما

سفالکسین بود فکر کنم