2777
2789
عنوان

جشن عروسی

511 بازدید | 32 پست

کیا جشن عروسی گرفتن کیا نگرفتن اونایی ک نگرفتین پشیمون نیستین؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

هر كس نگرفته پشيمون شده

بگير حتي شده ساده ترين مراسم باشه ولي حتمن بگير

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره عروسی

فقط یه چی بگم

یه کاری کنید  و یه تصمیمی بگیرید با همسرتون 

ک بعدا پشیمون و حسرتش ب دل هاتون نمونه و خدای نکرده غبطه نخورید....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نگرفتم  صد بارم برگردم عقب نمیگیرم اما عکس و کلیپ گرفتیم ماه عسلم رفتیم استامبول البته ماه عسل  با پول کاادو های خاله هام  رفتیم چون قبلش خونه خریدیم پدر و مادر خودمم خیلی حمایت کردن

لبخند تو را به دنیا ندهم....
سلام عزیزم من نگرفتم ب جاش ی زمین خرید همسرم واسم راضی راضی راضیم فقط ی مهمونی گرفتیم لباس پوشیدم ...

منم اگه نگیریم ماشین میخره برام 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

نگرفتم 

هيچ حسي كلا ندارم 

نه پشيمونم ن راضي 

سر هستم نسبت ب اين قضيه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
هر كس نگرفته پشيمون شده بگير حتي شده ساده ترين مراسم باشه ولي حتمن بگير

جشن کوچیک گرفتم برا عقد ولی عروسیو موندم چیکار کنم اخه مهمونامونم همه ایراد گیر...

نگرفتم  هيچ حسي كلا ندارم  نه پشيمونم ن راضي  سر هستم نسبت ب اين قضيه

عکسم نگرفتی

من گرفتم  اما نمیخواستیم   قرار بود بریم مسافرت   حسرت اون مسافرت و برنامه ریزی هایی که  کردیم  برای جشن کوچولو  موند رو دلم

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید