2777
2789
عنوان

جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 32 پست
منم اگه نگیریم ماشین میخره برام 

ببین عزیزم بستگی ب خودت داره کاری رو انجام بده که ده سال بعدم بگی کار درستی کردم

بعضی از افراد واقعا جشن عروسی براشون مهمه من هیچ وقت ب این ادما توصیه نمیکنم نگیرن

در نهایت این شما هستی که باید تصمیم بگیری گلم

گاهی سکوت بهترین کلام است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسم نگرفتی

گرفتم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ببین عزیزم بستگی ب خودت داره کاری رو انجام بده که ده سال بعدم بگی کار درستی کردم بعضی از افراد واقع ...

من واقعا از جشن خوشم نمیاد ولی خانواده میگن نگیری پشیمون میشی😢

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
جشن کوچیک گرفتم برا عقد ولی عروسیو موندم چیکار کنم اخه مهمونامونم همه ایراد گیر...

شما لباسو ارایشگاه رو حتما برو عکس بگیر ..ایراد گرفتن یا نگرفتن فامیل رو فکر نکن کاری رو که میخوای و توانش رو داری انجام بده ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

من دوست نداشتم بگیرم ولی بزور گرفتم ولی اون شب هیچ ذوق و شوقی نداشتم الانم از فیلم عروسی فقط کلیپ عمارت و باغو دوست دارم و نگاه میکنم به مهمونی میرسه دوست ندارم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
من واقعا از جشن خوشم نمیاد ولی خانواده میگن نگیری پشیمون میشی😢

شناخت خودتون از خودتون میتونه کمک کنه گلم

من حتی حرفم شنیدم سر این موضوع از خانواده خودم ولی برگردم ب گذشته بازم همین تصمیم رو میگیرم

من حتی همسرم در شگفت بود چن خانواده شون جشنای بزرگی میگیرن یکبار از دهن من نشنید وای دلم خواست یا کاش مام گرفته بودیم

جشن کوچیک گرفتم برا عقد ولی عروسیو موندم چیکار کنم اخه مهمونامونم همه ایراد گیر...

اگه شده يه مهموني ٥٠؟نفره بگير

لباس عروس و فيلم و عكس داشته باش

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
اگه شده يه مهموني ٥٠؟نفره بگير لباس عروس و فيلم و عكس داشته باش

انقد اقوام زیادن ۵۰ نفرو بگیم بقیه دلخور میشن 😯

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شناخت خودتون از خودتون میتونه کمک کنه گلم من حتی حرفم شنیدم سر این موضوع از خانواده خودم ولی برگردم ...

منم مث توام مطمئنم دلم نمیخواد ولی حرفای اطرافیان...

منم مث توام مطمئنم دلم نمیخواد ولی حرفای اطرافیان...

فدات شم اتفاقا تو عروسی گرفتن حرفا بیشتره پس ب ندای قلبت گوش بده، بزن تو گوش ماشین، با سرعتم از بغل حرفای صد من ی غاز بگذره

خودتو عشقه مردم ک کلا کارشون حرف زدنه😉