2777
عنوان

کنکور کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت💙

فدات🤍برا فیزیک هم یحیوی خوب بود یک قسمتشو دیدم ولی هنوز تست نزدم ببینم چحوری هاست فیزیک تنوع استادش خیلیه💔

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

بفرمایید

درسنامه فیزیک اوکی نشدم فیلم نکته تست ببینم ردیفه؟مبحثی ببینم یا کلا ببینم

و اینکه بریم باشگاه یا نه وقت میگیره ؟ ترجیحا طرف نباید خونه بمونه باید یه فعالیتی بکنه حتما

پایم ضعیفه چه راهیی پیشنهاد میدین؟ و اینکه منظورتون کتاب مبتکران بود برای شیمی یا ویدیو بهمن بازرگا ...

کتاب درسی بعد آیکیو بعد تحلیل بعد کتاب درسی بعد تستای مارک دار

کتابش منظورم بود

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

صحبت کردم ولی دور از جون شما انگار یاسین تو گوش خر خوندنه

😂😂 کدوم شهری

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

درسنامه فیزیک اوکی نشدم فیلم نکته تست ببینم ردیفه؟مبحثی ببینم یا کلا ببینم و اینکه بریم باشگاه یا نه ...

مباحثی که تفهیم نشد و اشکال داشتی فیلم نگا کن

اگه 45 دقیقه باشگاه نظم مطالعه روزانتو بهم نمیزنه نه / من خودم پیاده روی با خونواده رو نسبت به هر فعالیتی صلاح تر میبینم چون باشگاه ممکنه لطمه بزنه از لحاظ روانی

کتاب درسی بعد آیکیو بعد تحلیل بعد کتاب درسی بعد تستای مارک دار کتابش منظورم بود

خیلی ممنون ببخشید انقدر سوال میپرسم بعد تحلیل تست های مارکدار برم سراغ ازمون؟

مبتکران خیلی طولانیه میرسم تموم کنم؟

امیدوارم سوالی مونده نباشه اگرم هست ایشالا فردا جواب میدم

شب همگی خوش

خیلی ممنون ببخشید انقدر سوال میپرسم بعد تحلیل تست های مارکدار برم سراغ ازمون؟

طبیعتا بله

حرف بی اساسیه . . . بعد 3 4 تا فصل زدن و تحلیل مناسبشون متوجه میشین آیکیو چه غولی بوده . . . بله

من دو دور جامع زیست آیکیو و جامع ریاضی آیکیو رو تست زدم و تحلیل کردم و پیشرفت کردم ولی در حد ۴۰ درصد کنکور

البته هنوز جمع بندی کاملی نداشتم و مرورم کم بوده

حالا هم دارم شیمی و فیزیکشو میزنم

مباحثی که تفهیم نشد و اشکال داشتی فیلم نگا کن اگه 45 دقیقه باشگاه نظم مطالعه روزانتو بهم نمیزنه نه ...

ممنون یسوال برای دلگرمی میپرسم چون همش میگن اونایی که پشت موندن تاپ اوردن سال قبلش یچیزایی خوندن و...

زمان کافی هست برای رشته تاپ در دانشگاه تاپ؟

من دو دور جامع زیست آیکیو و جامع ریاضی آیکیو رو تست زدم و تحلیل کردم و پیشرفت کردم ولی در حد ۴۰ درصد ...

بخاطر عدم جمع بندی و آزمون کم بوده

خوبه