2777
عنوان

کنکور کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 74 پست
پینوکیو ؟ بیخیال دختر جون / آیکیو جامع بگیر تستاشو بزن پاسخنامشو قورت بده منبع دوم آزمونا ریاضی منبع ...

آیکیو میگن سطحش بالاتر از کنکور و یکم انحرافیه.

شما خودت استفاده کردی؟

💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نکته تست برای مرور و جمع بندی خوبه ، مثلا وقتی 4 ماه پیش برا مدار تست زدی الان با نکته تست مرور عالی ...

الان فینیتو کرمی رو نمیپسندین یعنی خوب نیست برای از صفر صفر هم که نه بالاخره یک بیسی هست یا بیگ بنگ فراهانی ؟

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

با عرض احترام به پشتیبانای قلمچی 😂😂فقدددد اونا میتونن بدبختت کنن :) 💔

ای بابا😂یعنی بدرد نمی خورن؟

یدونه قبلا داشتم تنها کاری که می کرد انتقال استرس و نگرانی بود🤦🫠

دکتر مشاور خوب سراغ نداری؟ خیلی دلسوز و کاردرست باشه و باتجربه؟

ببینین مشاور آنلاین هرچقدرم پیگیر باشه نمیتونه جای حضوری رو پر کنه

بگردین مشاوری تو شهرتون پیدا کنین که هم آزمون حضوری بگیره هم جو رقابت داشته باشه و هم مختلط نباشه آزمونا و کلاساش

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

با عرض احترام شیمی مبتکران خیلی وقت گیره...

دقیقا ، ولی برای منبع اول و آخر کافیه (منظورم تک جلدی بود ولی درکل .)

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

ای بابا😂یعنی بدرد نمی خورن؟یدونه قبلا داشتم تنها کاری که می کرد انتقال استرس و نگرانی بود🤦🫠

کاش به درد نمیخوردن 😑 به قول شما اثر منفیم میذارن لامصباااا 😂😂

بابا طرف رتبش کد ملی بود به من مشاوره میداد 😑😂

ببینین مشاور آنلاین هرچقدرم پیگیر باشه نمیتونه جای حضوری رو پر کنه بگردین مشاوری تو شهرتون پیدا کنی ...

نه حضوری نمی خوام اصلا.وقت گیر و بی فایدست🫠

آزمونم که همین قلمچی یا مازو بزنیم شاهکار کردیم😂

بازم مرسی.

آیکیو میگن سطحش بالاتر از کنکور و یکم انحرافیه.شما خودت استفاده کردی؟

حرف بی اساسیه . . . بعد 3 4 تا فصل زدن و تحلیل مناسبشون متوجه میشین آیکیو چه غولی بوده . . .

بله

کاش به درد نمیخوردن 😑 به قول شما اثر منفیم میذارن لامصباااا 😂😂بابا طرف رتبش کد ملی بود به من مشاو ...

دقیقا . متاسفانه اکثرا نه توانایی لازمو دارن واسه مشاوره نه علمشو🫤

الان فینیتو کرمی رو نمیپسندین یعنی خوب نیست برای از صفر صفر هم که نه بالاخره یک بیسی هست یا بیگ بنگ ...

زیاد با دوره ها آشنا نیستم متاسفانه / من بیشتر به درسنامه و خودخوان بودن معتقدم

فیلم سالیانه بدرد نمیخوره درسنامه هام متاسفانه اکثریت طولانین برای زیست کاموا حنیف فینیتو کرمی ریاض ...

فینیتو کرمی و بیگ بنگ فراهانی بنظرت کاملا برا صفر و درصد بالا ؟

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋