2777
عنوان

کنکور کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 74 پست
حرف بی اساسیه . . . بعد 3 4 تا فصل زدن و تحلیل مناسبشون متوجه میشین آیکیو چه غولی بوده . . . بله

که اینطور

باشه ممنونم

ولی ما تو مرحله توله گربه اشم موندیم در حال حاضر 😂🤦

💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)

زیاد با دوره ها آشنا نیستم متاسفانه / من بیشتر به درسنامه و خودخوان بودن معتقدم

ممنونم🙏

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پینوکیو ؟ بیخیال دختر جون / آیکیو جامع بگیر تستاشو بزن پاسخنامشو قورت بده منبع دوم آزمونا ریاضی منبع ...

یه سوال با پایه ضعیف درسنامه ایکیو میتونه کمکم کنه؟

برا شیمی حتما باید فیلم ببینم وگرنه جمع نمیشه درسته؟

کتاب ها چاپ چه سالی به بعد باشه خوبه؟

بنا به یه سری دلایل با مشاورم دیگه نمیتونم مشاوره بردارم

به کسی که میره یازدهم چه راهنمایی میکنید؟هدفم رتبه زیر 200 هست

کاراتو سر وقت انجام بده ، دوستی نداشته باش دوست فقط خونواده ، گوشی و سوشال مدیا صفر ، ارتباط با خونواده 100

سعی کن همگام با یکی از آزمونا جلو بری که سردرگم نشی ، مشاورم بگیری که چه بهتر

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

نه حضوری نمی خوام اصلا.وقت گیر و بی فایدست🫠آزمونم که همین قلمچی یا مازو بزنیم شاهکار کردیم😂بازم مر ...

ایشالا خیره ، موفق باشی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

که اینطور باشه ممنونمولی ما تو مرحله توله گربه اشم موندیم در حال حاضر 😂🤦

بله آیکیو زیستتو زیاد پرشی میبره بالا

زیاد با دوره ها آشنا نیستم متاسفانه / من بیشتر به درسنامه و خودخوان بودن معتقدم

شماهم مثل مشاور منی دلم میخواد خفش کنم

چرا انقدر به آموزش با فیلم گارد میگیرین🫤

البته برای نهاییا اینکه فرمول ۲۰ خوندم راضیم ولی

واسه کسی که تو یه درسی ضعیفه این همه اجبار واسه چیه که اجازه نمیدین اموزش ببینه..؟.

الان خوب شد من دو هفته دیگه کنکور دارم و ریاضیم ضعیفه؟؟

یه سوال با پایه ضعیف درسنامه ایکیو میتونه کمکم کنه؟برا شیمی حتما باید فیلم ببینم وگرنه جمع نمیشه درس ...

پایه متوسط رو به بالا

بستگی داره چقدر ازش ببری جلو

401 به بعد

شماهم مثل مشاور منی دلم میخواد خفش کنم چرا انقدر به آموزش با فیلم گارد میگیرین🫤البته برای نهاییا ای ...

خب وقتی صادقانه با مشاورت درمورد این مشکلا صحبت نکنی همین میشه

مشاورم باید انعطاف پذیر باشه صد البته

فینیتو کرمی و بیگ بنگ فراهانی بنظرت کاملا برا صفر و درصد بالا ؟

فینیتو خیلی خوبه بیگ بنگ تقریبا اندازه سالیانه هاست بعد موضوعی جلو رفته نه فصل به فصل اینطوری نمیشه با آزمون ها جلو رفت ایناش رو مخه کاموا حنیف هم کامل خیلی خوبه بتونی باهاش جلو بری سریع جلو میری

پایه متوسط رو به بالا بستگی داره چقدر ازش ببری جلو 401 به بعد

پایم ضعیفه چه راهیی پیشنهاد میدین؟

و اینکه منظورتون کتاب مبتکران بود برای شیمی یا ویدیو بهمن بازرگان؟

فینیتو خیلی خوبه بیگ بنگ تقریبا اندازه سالیانه هاست بعد موضوعی جلو رفته نه فصل به فصل اینطوری نمیشه ...

ممنونم عزیزم واقعا از کمکت 🤍😍🫀

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋