2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اینکه هنرستان تمون شد دوست من موبایل خرید و با یک آقایی دوست شد اون آقا گفت با رفیقت کات کن کات کرد یعنی ما ۳ سال رفیق بودیم ولی به خاطر این آقا که تازه اومده معلوم نیست موندنی یا نه تعهدی بینشون نیست رفیق چند سالشه فروخت خلاصه رفت و ۱۲ ماه برگشت التماس که ببخشید تکرار نمیشه و.... من بخشیدم

اما بعد یک سال با یک پسری دوست شد که ث سال از خودش کوچیک تر و دوست پسرش گفت با رفیقت کات کن و کات کرد حالا الان ۳ سال باهمن

دوست من خیلییی حسود بود همهچیز و برا خودش میخواست من این همه تو ۴ سال رفاقت هر روز با استپ میرفتم خونشون این همه براش کارا کردم گوشی خواست دادم باهاش برم بیرون که با رلاش قرار بزاره رفتم کلی کارا کردم ولی اونچی یک بار که با مادرش اومد خونه ما یک بارم تنها که مادرش کلی دعوا که چرا رفتی هیچوقت خانوادش اجازه نمیدادن ما باهم بریم کافه با بیرون

همیشه تو جمع خرابم میکرد و اینا همیشه یه جوری رفتار میکرد و... چیزای خوبم داشت مثلا حالم بد بود کنارم بود تنها بودم کنارم بود آره ولی آنقدر بدی هاش زیاد که خوبی هاش دیده نمیشه

شما بودین با همچین رفیقی چه جوری رفتار میکردین

این بدرد نمیخوره ولش کن

من ولش کردم ولی رو مخم رفته برم دم خونشون باهاش صحبت کنم که چرا منو فروختی چی شد آخه اون پسر چی داشت اصلا چرا آنقدر دوست داره دوست پسر داشته باشه خدا شاهده منم رل دارم من به رلم گفتم الویت اول رفیقمه هیچوقت به خاطر یه پسر غریبه ای که تعهدی بینمون نیست رفیقمو ول نمیکنم ناراحتی برو ولی اگر شوهرم باشه و دلیل ارتباط نکردنش قانع کننده باشه قبول میکنم