2777
عنوان

رشته

9 بازدید | 21 پست

بچه ها من یک انسان واقعی بینانه هستم واقعیتش باخودم گفتم فرهنگیان قبول نشدم چی کارکنم به بینید دوسال دیگه فرهنگیان پره باشه

من دوتا گزینه دارم یا برم روان شناسی مامانم کارمیکنه اداره بالشنا هسته ولی معلوم نیست اون قانون باشه یانه من باید تا ارشده بالینی به خونم

یا برم شغل فنی دیپلم بگیرم برم دانشگاه فنی تراشکاری بگویید چون من ادم کاری هستم میترسم بیکار بمونم چیزی برای خوردن نداشته باشم بعد مامانم میگه قبول نشدی برو روان واقعیتش هم کارش تواینترنت واسه شرکت المانی کارمیکنه ازدور مشاوره میده یورو پول میگیره ولی اینجامیگن کارنیست بگید تروخدا لطفا چیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم دانشجو روانم و واقعیت اینه تو ایران روانشناسی بدون ارشد یه مدرک رو کاغذه فقط

بعد میگه همکارمو ببین توی ایران به یه خارجی مشاوره میده یورو درمیاره من ریایی نیستم همین که یه پول وکار داشته باشم بسه

کار هست اما برای کسی که مهارت داشته باشه باید زبونت گرم باشه بتونی با حرفات بقیه جذب کنی

به بینید من مثلا با یکی حرف میزدم به هم فحش داد دیدم عصابش خرابه ارومش کردم گفتم هرچی میخوای بگو اونم اسرارشو بازکرد اونو من امید وار به زندگی کردم این طوری

خانوم چه قدر پول درمیاره این به اندازه کارمندی است

بستگی به سابقه مدرکت جایی که کار میکنی داره

الان هر جلسه فکر کنم شده ۶۰۰ تا ۷۰۰

شما تصور کن روزانه ۳ تا مراجعه کننده میشه ماهی ۵۰ تومن

اولش سخته که مراجع جمع کنی ولی جمع که کردی کارت راحته و درامد خوب

فقط این ک گفتی چیزی برای خوردن نداشته باشم🤣🤣🤣

خانوم راست میگم ننه بابا همیشه نیستن که پسرم باید کارکنه من میخوام بیکارنشم به بینم روان شناسی کارهست یا نه