2777
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 23 پست
به بینید من مثلا با یکی حرف میزدم به هم فحش داد دیدم عصابش خرابه ارومش کردم گفتم هرچی میخوای بگو اون ...

خب این خیلی خوبه ولی با یکی دونفر نمیشه شما در نظر که فرسودگی روانی این رشته بشدت بالاست شما هیچ وقت یه مراجع کننده راضی نمیبینی چون اگه مشکلی نداشت پیش شما نمیومد پس صبر و روحیه بالا میخواد

بستگی به سابقه مدرکت جایی که کار میکنی داره الان هر جلسه فکر کنم شده ۶۰۰ تا ۷۰۰ شما تصور کن روزانه ۳ ...

خانوم من نهایت ازاد میارم بعد باید منابع خارجی به خونم دوم من از اول 300 ویزیت میگیرم مراجع نمیاد باید بهم اعتماد کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوم من نهایت ازاد میارم بعد باید منابع خارجی به خونم دوم من از اول 300 ویزیت میگیرم مراجع نمیاد با ...

درستشم همینه بله

من سراسری میخونم و میگم کلا دانشگاه انچنان که باید چیزی یاد نمیده تو رشته روان مدام باید خود خوان باشی

درستشم همینه بلهمن سراسری میخونم و میگم کلا دانشگاه انچنان که باید چیزی یاد نمیده تو رشته روان مدام ...

حالا به نظر شما منی که اقا هستم بیام به این رشته از نظر کاری وبیکاری این رشته یابرم شغله فنی ممنونم

درستشم همینه بلهمن سراسری میخونم و میگم کلا دانشگاه انچنان که باید چیزی یاد نمیده تو رشته روان مدام ...

والا مامنم میگه میتونی به دون ازمون استخدامی تواداره استخدام شی ولی میگه یه قانونه منم از کجابه دونم این قانون هست تا پایان تحصیلم