کمبود بابام و خیلی حس میکنم بابامو ندیدم از 2 ماهگی ولم کرد اصن نمیدونم چ شکلیه تو خیابون ببینم نمیشناسم نمیدونم زندس یا مرده همیشه ب دوستام حسادت میکنم وقتی با باباشون میبینمشون اون حسی ک دخترا ب باباشون دارن و هیچوقت نفهمیدم چ حسیه
الان بابای من بود ابجیم ۶ سال افسردگی حاد داشت ۲ بار اقدام خودکشی کرد هرروز خونمون دعوا بود من اونموقع ۵ سالم بود حتی جلوی منم رعایت نکرد موقع ی دعوا صندلی رو محکم زد زمین و پایه ی صندلی چوبی شکست .. به شدت غرغرو سر همچی غر میزد واقعا خستمون کرده بود
و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
به شدت مودی هست یعنی بعضی وقتا مثل فرشته هاست اما خدا نکنه اگه صبرش تموم شه زندگی رو زهرمار میکنه انقدر که الکی به آدم اخم میکنه بدجور گیر میده دعوا میکنه
الان از صبح سر کوچیک ترین چیز خیلی بدرفتاری کرده با من
مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفاً دوباره تماس بگیرید
-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.